Semmler:

Semmler: "Ki tudja mit hoz a jövő, de most egy darabig nem kommentálunk együtt Andersszel"

Semmler mesél egy kicsit a jövőről, valamint Anderssel való kapcsolatáról.

Egy theScore Esports podcast keretein belül Auguste "Semmler" Massonnat elmondta, hogy szüneteltetik a duójukat Anderssel és egy ideig nem fognak együtt kommentálni.

"Én sem beszéltem róla, sőt igazából ez csak úgy jött. Sok ember kérdezgeti, hogy most mi is történik valójában, de az a helyzet, hogy most egy ideig nem fogunk együtt kommentálni. Anders és én egy kis szünetet tartunk, ő most épp Mosesszel dolgozik, én pedig új dolgok után néztem. Szabaddá váltam, szóval ne feledjétek: ott vagyok a piacon, készen állok mindenre! ;)"

Semmler nem csatlakozott a DH Masters Malmö kommentátori csapatához és már ekkor sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben. Azt ugyan nem tudni, hogy miért vált el egymástól a két kommentátor, de reméljük, békés volt a szakítás. 

"Simán felfoghatnám ezt az egészet úgy, hogy 'Úristen, mindennek vége', de nem teszem, hiszen remélem, hogy valami újba kezdhetek bele. 4 éve castoltam és előtte interjúkat készítettem, sokkal közvetlenebb kapcsolatom volt a játékosokkal és ezt szeretném újra elérni."

Rengetek közös pillanatot éltek át a 4 év folyamán és Semmler állítása szerint, bármikor újra összeülhetnének.

"Ki tudja, mit hoz a jövő, én nem zártam le semmit véglegesen és nem akarok személyeskedni. Azt hiszem, ha úgy határozunk, hogy újra együtt kommentálunk, akkor nem változnának a dolgok, ám ha úgy döntünk, hogy mégsem, akkor sincs semmi. Ettől eltekintve, jelenleg szabad vagyok és készen állok bármilyen új kihívásra."

Nektek mennyire fog hiányozni a legendás kommentátor duó?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!