Ti küldtétek: Két magyar srác egy új bugot talált Overpasson

Ti küldtétek: Két magyar srác egy új bugot talált Overpasson

Olvasóinktól kaptunk egy videót, miszerint Overpasson van egy hely, ahova csak egyszer tudod bedobni a bombát: többet onnan nem szeded ki.

A mai napon olvasóinktól kaptunk egy levelet, miszerint egy vadi új bugot találtak Overpasson. A bug ”használatához” hatalmas balszerencse kell (vagy persze a hiba ismerete). Bár apró probléma, viszont nagyon könnyen egy kör is bukhat rajta: kötőben T kezdő felől megyünk, lemászunk a létrán, majd az ott lévő raklapokhoz be akarjuk dobni a bombát. A sajnálatos hír viszont az, hogy fel már nem vehetjük, egyszerűen eltűnik a bomba.

Ez nem tűnik nagy hibának, sőt, nem is fog minden körben előjönni, csak éppen, amikor hatalmas balszerencsénk van és pont el akarjuk dobni valami random helyre a bombát, aztán pont oda sikerül. A bug ezen a videón tekinthető meg:

A hibát egyébként jómagam is megpróbáltam rekonstruálni. Először csak nehezen, aztán végül sikerült úgy bedobni, hogy valóban ne lehessen újra kiszedni. Szóval nem kell aggódni, hogy minden MM-en ez lesz, de nem árt az óvatosság!

Ti mit gondoltok, hogyan történhetett ez meg, hogy a pálya kb. 4 éves pályafutása során még nem került elő a hiba és nem javította a Valve?

A videót pedig köszönjük Farkas "TechNo" Csabának és Ferencz "Novák" Lászlónak. A lényeg, hogy "Techno" bohóckodik.

Te is találtál valami említésre méltót? Küldd el nekünk az info@esport1.hu e-mail címre!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!