WGL 2. nap - Esélylatolgatás

WGL 2. nap - Esélylatolgatás

Ma este tovább dübörög a Wargaming.net League!

Savage Squad vs NoBody Cares

Két frissen kvalifikált csapat feszül ma este egymásnak. A Nobody Cares a Silver League megnyerésével egyenes úton jutott be a Golden League-be, míg a Savage Squad a Relegation győzelemmel biztosította pozícióját a ligában. A Savage Squad későn kezdte a Silver ligát, de így is kimagasló teljesítményt nyújtva a második helyet szerezték még és többször sikerült legyőzniük a lengyel együttest. A Nobody Cares nagy esélye Majstora távozása, aki nélkül a Savage Squad közel sem fogja tudni kiaknázni a csapatban rejlő teljes potenciált, de egyelőre még mindig inkább a Savage Squad tűnik esélyesebbnek.

eSuba vs UTOPIA

Az UTOPIA tegnap este a győzelem mámorában úszhatott, hiszen 5:4-re nyertek az Oops ellen, míg az eSuba vereséget szenvedett a GoHard ellen. Míg az eSuba továbbra is a leggyengébb csapatnak tűnik, addig az UTOPIA láthatóan megerősödött az előző szezonhoz képest és komoly fenyegetést jelenthetnek akármelyik csapat számára. Izgalmas mérkőzésnek ígérkezik a két csapat ma esti összecsapása, hiszen az eSuba-nak pontot kell szereznie, míg az UTOPIA nem engedheti meg magának, hogy épp az eSuba ellen veszítsen. A győztes valószínűleg 5:1, esetleg 5:2 aránnyal az UTOPIA lesz.

GoHard vs Oops

Bár a GoHard tegnap megszerezte a szükséges három pontját, de közel sem tűntek olyan erősnek, mint amit az előzetes várakozások alapján elvártunk volna. Az Oops pedig láthatóan csapatkohéziós problémákkal küzd, hiszen a csapat egyik legjobb játékosa, mailand inkább streamelget, és túl sok az új játékos a csapatban, akik között még nincs meg a kellő összhang. A mérkőzés mindezek fényében esélyes, hogy domináns GoHard győzelemmel zárul majd, de az Oops biztos megpróbál legalább a tie breaker csatáig eljutni és ezzel legalább 1 pontot szerezni magának.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.