WGL - fordulatok a 2. játéknapon

WGL - fordulatok a 2. játéknapon

Újoncok csaptak össze és rangadót is játszottak, az eredmények pedig nem a vártnak megfelelően alakultak.

Savage Squad vs Who Cares

Az előző szezonban FAME 7x7, illetve Team Top Adin néven futó csapatok közül előbbi a GunRunners legyőzésével jutott fel az első ligába, a TTA pedig a Silver League megnyerésével automatikusan bekerült. A szünetben mindkét csapat változásokon esett át, így kiélezett meccset láthattunk. A Savage nagyon jól kezdett, azonban a 3-0-ról 4-3-ra feljött a Who Cares, sőt fordítani tudtak egy másfél perces Murovanka támadás után Sand Riveren védekezés után. Bosszantó, de a sok éves Golden League tapasztalat végül felülkerekedett...

UTOPIA vs eSuba

A lengyel és a cseh csapat összecsapása a vártnál kevesebb történést hozott, a kezdeti 1-1 után az UTOPIA egyszerűen kihasználta ellenfele egyéni és taktikai hibáit. Cliff-en még nem látszott egyértelműen az esélyes, de Prokhorovkán és Ghost Town-on is kétoldali győzelemmel, minimális erőfeszítés árán 5-1-re kiütötték a cseheket.

GoHard vs Oops

A nap egyértelműen legizgalmasabb meccsét kajzoo újraszerveződött csapata, illetve az előző szezon mindkét offline döntőjébe és a Grand Finalsra is kvalifikált csapat játszotta. A GoHard felállása az Oops bizonytalan állapotával szemben erősebbnek látszott. A két kommentátor, Dakillzor és still_mojo is előbbi 5-3-mas győzelmére voksoltak és 2-0-ás vezetésnél igazolódni is látszott, azonban az Oops feltámadt: zsinórban 5 (!) kör nyerésével megmutatták, mennyit jelent a felkészültség mellett a lelkesedés és némi szerencse. 4-2 után Cliffen védhettek, melyet a csapat egyik újonca, kerolf (aki egész nap több hibával játszott) 1v2 szituációba került, melyet okosan használt fel. Ráadásul a tárban lévő utolsó töltényével a golden liga egyetlen magyarját lőtte ki utolsóként a rossz ütemben érkező Zafar4ik likvidálása után, ezzel 5-2-es végeredményt beállítva.

A meccsek egyenként itt visszanézhetőek, a tabella pedig így áll:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.