Tényleg vége az SK érának? - ESG Mykonos

Tényleg vége az SK érának? - ESG Mykonos

Nagyban zajlanak az események a görög ESG Tour versenyen és történnek óriási meglepetések is!

Virtus.Pro és a mousesports összecsapása is nagy meglepetéssel végződött, hiszen a lengyelek 2-1-re kaptak ki és így STYKO-ék jutottak be a görög verseny döntőjébe.

Ezután következhetett a másik elődöntő, ahol a Liquid csapott össze a világelső SK Gaming-el.

Az első pálya Inferno volt, amit a Liquid választott és ők kezdtek a T oldalon. A pisztolykört kicsit nehézkesen, de elhozták az amerikaiak, valamint ezt követően még 5 kört, mielőtt a brazilok válaszolni tudtak volna. Miután az SK megszerezte a második körét és a harmadikra is nagy esélyük volt, hiszen 5v3-ban voltak, de jdm64 hihetetlen négyese után ez a kör is a Liquidé lett és így már 6-2-re mentek.

Az első félidőt ezután simán nyerte már 9-6-ra a Liquid, valamint az ezt követő második pisztolykört is nitr0 hihetetlen 3K-jával. 

Olyan volt az egész, mintha az SK csak a második félidőre tért volna magához, hiszen fer is clutcholt egy 1v4-et, majd utána FALLEN egy 1v3-at és így már 13-12-re feljöttek a brazilok. Fejben viszont a Liquid sokkal jobban meccsben volt és 2 kört simán tudtak egymás után hozni, majd aztán a meccs pontot stanislaw 3K-jával szerezték meg.

A második pálya, Cobblestone, egyből egy jdm-stanislaw 2v4 clutchal indult, ami után a CT oldalon meg is nyerte a pisztolykört a Liquid. Ez után az SK megnyerte a következő két kört, de az első félidőben megint sokkal jobban játszottak EliGE-ék és a félidőt megint ők nyerték, 10-5-re.

A második játékrész első három köre most az SK-nak kedvezett, de az első fegyveres körben ELiGE megint megvillant egy 3K-val, így már 11-8 volt az állás. Ez után FalleN csapata már nem tudott visszajönni a meccsbe és végül a Liquid simán le 2-0-zta a világelső brazilokat. 

Az egész meccsben ELiGE óriási szerepet játszott, hiszen több 3-4K-ja is volt, valamint sok 1vX szituációt is meg tudott nyerni.

Így a döntőt, óriási meglepetésre a mousesports és a Liquid csapata játssza, ma délután 5 órakor. 

Tényleg úgy tűnik, hogy itt az SK korszak vége és már nem ők a világ legjobb csapata. Ti mit gondoltok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!