WGL 3. nap - Esélylatolgatás

WGL 3. nap - Esélylatolgatás

Ma este zajlanak az első hét utolsó összecsapásai!

Oops vs eSuba

Bár UTOPIA-tól mindkét csapat kikapott, de az Oops képes volt legyőzni a GoHard-ot, így máris 4 ponttal rendelkeznek és az előzetes várakozások szerint az eSuba ellen is hozni fogják a kötelező 3 pontot, míg a csehek valószínűleg nem viselik könnyen, hogy egyelőre még nem voltak képesek pontot szerezni a szezonban, és ahogy a dolgok jelenleg állnak, a pontszerzésre nem ebben a meccsben kerül majd sor. Az Oops 5:2-re nyerni fog.

Savage Squad vs Kazna Kru

Mindkét csapatból kiváló játékosok váltak ki a szezon előtt. A Savage Squad elvesztette a csapat alapítóját és vezetőjét Majstora személyében, ráadásul Maresca és creator31 is távozott, míg a Kazna Kru csapatából Stefan_XD és kajzoo lépett ki. Az előző meccseken mindkét csapat a nagy riválisával nézett szembe, majd alul is maradtak velük szemben. A Savage Squad és Kazna Kru összecsapásból mindezek ellenére még mindig esélyesebb, hogy a Kazna Kru kerül ki győztesként, hiszen nekik már több éves tapasztalatuk van a WGL-ben.

DiNG vs Nobody Cares

A Nobody Cares kiváló játékosokból áll, akik első helyen végeztek a Silver League-ben, ami közvetlen bejutást jelentett számukra a Golden ligába, és bár mindenképp erős csapatnak számítanak, akikre érdemes odafigyelni és komolyabban analizálni a játékukat, azonban még nem tartanak ott, ahol jelenleg a DiNG. Természetesen nem lehetetlen, hogy a Nobody Cares mindenkit meglepve felülkerekedjen a DiNG-en, de ahogy az előző mérkőzés esetében, úgy itt is a tapasztalat lesz a mérvadó és 5:1, esetleg 5:2-es eredmény fog születni a DiNG javára.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.