WGL 3. nap - eredmények

WGL 3. nap - eredmények

Meglepő eredmények születtek a harmadik játéknapon!

Oops vs eSuba

A mérkőzés a papírforma szerint zajlott, és bár az eSubának volt pár jó megmozdulása, végül az Oops 5:2-re nyert. Érdekesség, hogy mailand is játszott az eSuba ellen, és reméljük, hogy komolyabb ellenfelek ellen is láthatjuk majd élesben.

Savage Squad vs Kazna Kru

Előző cikkünkben már kitértünk arra, hogy mindkét csapat elvesztette meghatározó játékosait, de az összecsapás győztesének mindenki a Kaznát tartotta, hiszen jóval tapasztaltabbak és régebb óta játszanak együtt, mint a Savage Squad. Ennek ellenére a Savage Squad jól állta a sarat, aztán a hatodik csatában egyszerűen beálltak foglalni, amire a Kazna nem tudott mit reagálni, kicsit szétestek és innentől a Savage Squad végig nyeregben volt és 5:4-re verték a Kaznát. Micsoda mérkőzés volt!

DiNG vs Nobody Cares

Nem mondhatom, hogy ez senkit sem érdekel, ugyanis tegnap este nem csak a Kaznát szorongatták meg. Az új csapatok összeszedettek, felkészültek és nem félnek odacsapni. A DiNG talán szintén alábecsülte a lengyel csapatot, egészen a tie breaker csatáig jutottak, ahol bár végül behúzták az ötödik győzelmet, de nem sokon múlott, hogy a Nobody Cares megverje a világ második legjobb csapatát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.