Ha innen nem jut tovább a TSM, akkor nagy a baj - itt vannak a VB csoportok!

Ha innen nem jut tovább a TSM, akkor nagy a baj - itt vannak a VB csoportok!

Élő, szöveges tudósítás a világbajnokság csoportjainak sorsolásáról! Vajon jön a TSM-nek a halál négyes?

A nagyobb sport - és most már e-sport - versenyeket a csapatok csoportokba való sorsolását élőben szokták közvetíteni, lényegében ez is a show része már. Mi sem teszünk másképp, szöveges tudósításban számolunk be nektek a sorsolásról! Ez most egy kísérlet, de kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, nyugodtan mondjátok majd el nekünk kommentben!

14:34 - A 4. csapatok majd a Play-In szakaszt követően lesznek besorsolva, ezzel kísérleti élő tudósításunk véget is ért! Köszönjük! :)


14:32 - A vége tehát:

  • A csoport: SKT, EDG, AHQ
  • B csoport: Longzhu, Immortals, Gigabyte Marines
  • C csoport: Samsung, G2, Royal
  • D csoport: Flash Wolves, Misfits, TSM

14:30 - Mázlista a Misfits, a lehető legkönnyebb csoportot kapták - azt, ahol nincs koreai. Flash Wolves, D- csoport. A Gigabyte Marines megy - főleg - pofozógépnek a B-be az LZ-hez és az IMT-hez, a Royal megy a C-be a G2-hoz és a Samsunghoz, így tehát a TSM megy a D-be a a Flash Wolves-hoz és a Misfits-hez! Ha innen nem jutnak ki, Amerika egy emberként vágja ki őket az országból.


14:27 - SKT, Samsung, Royal, Misfits, AHQ, TSM, Immortals, Gigabyte Marines a 2. kalap, most jön a finomság! Az A-ba megy az SKT, jön az MSI 2015-ös döntőjének visszavágója az EDG ellen! Mivel két ugyanolyan régiójú csapat nem lehet egy csoportban, ezért a Samsung a C-be megy, a G2-hoz! Az Immortals peches, megkapták a Longzhu-t, RIP. Az AHQ nem mehet A D-be, ezért megy az A-ba, az SKT-hez és az EDG-hez!


14:23 - Jönnek a nagyok! LG, EDG, G2, FW az első kalap. Az EDG Kína bajnoka, megy az A-ba, A Longzhu a B-be, ők Korea bajnokai, miután 3-1-re legyőzték a címvédő SKT-t az LCK fináléjában. A C-be megy a G2, míg a D-be a Flash Wolves. Észak-Amerika csak 2. kiemeltként szerepel mindenhol idén, ők nem lehetnek első kalaposak, azért nincs itt a TSM.


14:17 - Most 5 perc szünet, addig gyorselemzés:

  • A csoport: WE, Gambit, Lyon Gaming
  • B csoport: C9, Team One, Dire Wolves
  • C csoport: Fnatic, Young Generation, Kaos Latin Gamers
  • D csoport: HKA, Fenerbahce, Rampage

A C9 - Team One és a WE - Gambit izginek tűnik, a D csoport totál semmilyen , a Fnaticnak nagyon simán kell ezt hoznia.


14:14 - A Lyon Gaminget már láthattuk pár nemzetközi eseményen, az UOL-lal is játszottak már. Ők mennek az A-ba. Óceániából jön a Dire Wolves, akik zsinórban másodszor nyertek a régiójukban. Nagyon jó lesz az A és B csoport. A Fnatic a Kaos-t kapta, újabb, könnyűnek tűnő ellenfél. A D-be megy tehát a Rampage, Japán legjobbja. A C és a D csoport meh.


14:10 - A 2. poolban a török bajnok Fenerbahce, a brazil Team One, az orosz visszatérő, a Gambit, valamint a Young Generation van. A Gambit lett először kihúzva, ők mennek a WE-hez. Már most jól néz ki ez a csoport! A C9 a brazil bajnokot kapta, akik a korábbi vb résztvevőt, a PaiN Gaminget verték 3-1-re a CBLOL döntőjében. A Young Generation GPL-ből érkezett, ez a Fnaticnak könnyű falat kell legyen. A végére maradtak a törökök, akik a HKA-hoz mennek.


14:07 - Megy a Play-In stage sorsolása, az első poolban a WE, a Fnatic, a HKA és a C9. Az A csoportba került a WE, a B-be a C9, a C-be a Fnatic, a D-be pedig így értelemszerűen a HKA.


14:03 - Videón magyarázzák épp, hogy hogy fog kinézni a 24 csapatos rendszer. Elég összetett, de igazából gyorsan meg lehet érteni. Rivington és Dash a két műsorvezető. 


13:55 - Idén először 24 csapatos lesz a Worlds, így két külön szakaszban is fog zajlani. A Play-In Stage-ből 4 csapat jut majd tovább a "nagyokhoz" ezzel kialakítva majd a 16-os mezőnyt. Onnantól már úgy megy minden, ahogy eddig. Már biztos főtáblán van a 3 koreai csapat, 2-2 kínai, európai, észak-amerikai és tajvani, illetve a legjobban teljesítő szabadkártyás csapat az MSI-ről.

Soha nem volt még ennyi csapat a VB-n, lássuk hogy juthatnak ki!

Aioween | 17/08/19 13:47Lassan már mindent beterít a VB árnyéka, a rájátszásokat, a patcheket, de miként juthatnak ki a csapatok, mert idén sokkal többen lesznek. Először is maga a világbajnokság 2017 szeptember 23-én veszi kezdetét, kicsit több mint egy hónap múlva.

Kövess Minket!