Első meccsükön kikapott a GameAgents

Első meccsükön kikapott a GameAgents

Tisztességesen helyt álltak és majdnem meg is nyerték a meccset.

A Balkan League első fordulójában csapott össze a régi Volgare, most már GameAgents csapata, a Binary Dragons-al, BO3-ban.

Cobblestone

KoloRRRék jól kezdték a meccset a T-ben elhozott pisztoly kör után sikerült még kettőt berántani Ezek után egész kiegyenlítetten folyt a játék. Végül 6-9-el fordultak FLEAV-ék javára. CT-ben sajnos nem sikerült elhozni a pisztolyt, de az utána következő kört gabesson quad killje és 1v2 clutch-ja lehozta így nem engedtük meglépni az szerb csapatot.

Később sikerült 10-14-re elhúzni, de még nem hagyta magát a Binary Dragons, valamennyire felkapaszkodott, de végül sikerült lezárnia a meccset FLEAV-éknek, 13-16 lett az első pálya vége.

Inferno

T-ben kezdett a GameAgents Infernon, az első kört sajnos elbukták és ezzel ment a második is, de a plantok miatt a 3. körben már teljesen rávehettek gabessonék és sikerült is elhozni a 3. kört. Végig egyesével nyerték a köröket a csapatok, de a végén sajnos a pisztoly kör miatt 8-7-el fordultunk a Binary Dragons javára. A második mapon nagyon sok fontos clutch-ot hozott le az szerb csapat, ami végül sajnos az egész meccset eldöntötte, hiszen karnyújtásnyira volt a 2-0-ás sima győzelem a GameAgents csapatának mégsem sikerült megnyerni a pályát. 16-14-re nyert a Binary Dragons csapata.

Cache

A harmadik pálya sajnos sokkal jobban feküdt az szerb csapatnak, már az elejétől fogva irányították a meccset a CT oldalon, FLEAV gyönyörű 1v3 clutch-ja is kevés volt az első félidőben már 11-4-re vezetett az ellenfél.

T-ben pedig nem volt nehéz dolga már a Binary Dragons csapatának elhozta a kötelező 5 kört és átengedett 4-et. A vége 8-16 a Binary Dragonsnak ezzel 2-1-re megnyerték az összecsapást.

FLEAV és gabesson kiemelkedően játszott szép clutch-okkal is tarkították a jó ratingjüket, de sajnos a sokkal esélyesebb Binary Dragons kicsit túl nagy falat volt. Majdnem sikerült 2-0-ra nyerni így nincs igazán miért bánkódni, van idő összeszokni újra a srácoknak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!