Már nem kell sokat várni, jövő hét elején jönnek a nerfek

Már nem kell sokat várni, jövő hét elején jönnek a nerfek

Már csak párat kell aludni és véget érhet a Druid rémuralma, a fejlesztők hivatalosan is bejelentették a frissítés idejét.

Tegnap éjszaka a hivatalos csatornákon Daxxari, a játék egyik fejlesztője jelentette be, hogy jövő hét hétfőn, azaz szeptember 18-án élesedik a 9.1-es frissítés és a már bejelentett nerfek végre végigsöpörnek majd a Hearhtstone szervereken. A változtatás pontos részleteit a következő cikkben olvashatjátok, ha véletlenül lemaradtatok volna róla.

Brode beígérte, most megjöttek a nerfek - azért nem pont erre számítottunk

Nagy pofont kap a Druid, de a Shaman a Warrior és a Paladin sem marad ki a buliból.

A beígért időpont amerikai időzónára vonatkozik, azaz hozzánk megint egy viszonylagos késéssel érkezik majd, szóval nekünk olyan kedd éjszaka tűnik a reális időpontnak. Ahogy persze lenni szokott, a nerfelt kártyák visszaválthatóak, ami azt jelenti, hogy ha át akarjátok váltani Arcane Dustra, akkor a teljes craft költségét visszakapjátok. Ha élni akartok a lehetőséggel, akkor ne várjatok vele, mert az egész csak két hétig lesz megtehető, után a örökre marad a nem éppen fair átváltási költség. Persze egyedül a Spreading Palgue, illetve a Murloc Warleader után kapjuk vissza a varázsport, mivel a másik három a Basic lapok közül kerül ki.

A nerfekkel kapcsolatban megosztott a közösség. Persze az Druidot célzó változásokat a legtöbben örömmel fogadták, de a Fiery War Axe és a Hex gyengítésével már nem mindenki értett egyet. Az biztos, hogy a Jade Druid, az Aggro Druid, a Pirate Warrior és a Murloc Paladin közvetlenül érezni fogja, a Blizzard mostani akciójának hatását és minden bizonnyal kiszorulnak majd a tier 1-es paklik közül. Helyükre, jöhet a Highlander Priest, a Mill Warrior vagy akár egy teljesen új paklitípus is felbukkanhat. 

Mi már kíváncsian várjuk a jövő hetet, és ti?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Képek és cover: www.blizzard.com

Kövess Minket!