Három új rúnát mutatott be a Riot, örülhetnek a tankok

Három új rúnát mutatott be a Riot, örülhetnek a tankok

Újabb izgalmas tervekkel álltak elő a fejlesztők, van gyógyítás, menekülés és rombolás is!

Ahogy egyre közelebb az új előszezon, úgy tudunk meg egyre többet a minket érintő változásokról, ide tartoznak a rúnák is, amelyek a mostani formájukban teljesen megszűnnek a 7. évad zárultával. 

Összeszedtük, mit fognak tudni a 2018-as rúnák

Az utóbbi pár hónapban azt se tudtuk, hogy hova kapjuk a fejünket az új rúnákat látva, de most már látni a végét. Szép lesz. Fontos: a lista még nem 100%-ig végleges, változások még lehetnek. Szeptember van, ami azt jelenti, hogy egy hónap múlva vb, azt követően pedig jön az előszezon, ami mindig arról szól, hogy elkezdjük újra megtanulni a játékot, annyi változtatást kapunk.

A helyüket nem statokat, hanem különböző képességeket, hatásokat adó rúnák veszik át, erről van már egy igen tartalmas lista is, semmiképp se hagyjátok ki, ha még nem olvastátok.

A fejlesztői részleg most három új darabbal bővíti a palettát, de fontos megjegyezni, hogy ezek még csak tervek, a pontos mechanika, hatások, számok még változhatnak. Nézzük is!

Perseverance

Egy idézői képesség használata után 25% Kitartást (Tenacity) és 25% lassítás ellenállást kap 10 másodpercre, valamint 10%-kal növeli a bónusz páncél és varázsellenállásodat minden, CD-n levő idézői képesség után. 

Ez egy hasznos cucc lesz meneküléshez és lerohanáshoz egyaránt. Tehát ha pl. Malphite vagy és be Flash+Ultizol 5 ember közé ezzel a rúnával, akkor utána jó eséllyel kényelmesen kisétálsz majd. De ösvényen is életet tud menteni, ha el kell használnod valamelyik védekező képességed. 

Demolish

Na ez vicces lesz: 4 másodperc alatt feltöltesz egy bivalyerős ütést egy torony ellen, ha 600 egységnyi távolságon belül vagy. A feltöltött ütés 375 + a maximális életerőd 20%-ának megfelelő sebzést fog okozni. Ennek a töltési ideje 60 másodperc lesz.

Ezzel az olyan, egyébként csapatharcokban erős tankok ösvényfázisán szeretnének segíteni, akik max HP-re építenek és meg vannak pakolva cc-vel.

Font of Life

Ha megakadályozol valakit a mozgásában (tehát pl. a Nautilus Q-val visszarántod az ellenfeled), az megjelöli őket 4 másodpercre. Azok a csapattársak, akik a megjelölt ellenfelet sebzik, 5 + a maximális életerőd 1%-ával gyógyítanak majd. Te magad is támadhatod persze, ez esetben a az előbbi számok harmadával gyógyulsz.

Abban más ez, mint a mostani Keystone mesterség, a Stoneborn Pact, mert ez azonnali gyógyítást ad. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.