Videó: A leghasznosabb, vagy leghaszontalanabb kombináció valaha?

Videó: A leghasznosabb, vagy leghaszontalanabb kombináció valaha?

Úgy tűnik, a Defile spellnek is vannak korlátai.

A vicces videókból sosincs hiány, köszönhetően a játékosok lelkesedésének és a profi streamereknek. Legutóbb Thijs jósolta meg a saját vereségét, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Thijs elmondta, hogy mi az egyetlen mód, ami miatt kikaphat, aztán bejött - videó

Először ennek kell történnie, aztán kell a Tome, aztán abból kell egy specifikus spell végül egy topdeck.

Természetesen érdekes kontentet az amatőrök is tudnak produkálni. Nemrég egy reddit felhasználó töltött fel egy olyan videót, ami egy eszeveszett kombinációt tartalmaz. A Wild-ban ladderező játékos Warlock-kal ment neki egy Warrior-nak és ahogy lenni szokott, Garrosh hamar padlóra küldte Gul'dan-t.

Utolsó leheletével azonban bepróbált egy olyan kombinációt, amire az ellenfél biztosan nem számított. A páston már az öreg Emperor Thaurissan tette a dolgát és lecsökkentette sok kézben lévő lap értékét. Az egykörös OTK-hoz először kirakott egy Cult Mastert és egy Necrotic Geist-et, utána pedig mindkettőt felvértezte a Deathspeaker immunitásával. Ezt követte a Treachery, amivel minkét immunissá tett kártyát átadta az ellenfelének. A végső döfést a Defile adta meg, az eredményt pedig az alábbi videóban láthatjátok:

OUT6zxrvf.mp4 - Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A kombináció alapján a végtelen Defile folyamatosan pusztította a Necrotic Geist által megidézett kis Ghoulokat, a Cult Master pedig folyamatos laphúzásra kényszerítette az ellenfél Warriort, aki egy idő után szépen kezdett fatigue sebzést kapni. Érdekes módon egyébként pont az utolsó sebzés előtt a Defile megállt és nem pusztított tovább, szóval jelen esetben a kombináció csak majdnem volt halálos. Ha a Warrior kevesebb HP-n lett volna, biztos beválik a trükk, viszont így is vicces videó született belőle. 

Veletek fordult már elő hasonló helyzet?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!