Helló Kína, Helló Spectrum 2!

Helló Kína, Helló Spectrum 2!

Az új update mellé 17 közösség által készített skin is befutott az új ládával.

Tegnap jelentős CS:GO frissítés futott be, ami nem is a méretében, hanem inkább tartalmában hozott fontos újításokat a CS:GO életében. Az update részleteit megtaláljátok a lenti cikkben

Megérkezett a pisztoly frissítés, de az ESL New York marad a régi patch-en

Nem csak a pisztoly változtatások, hanem egy új case is befigyel.

"China, are you ready?" szól a frissítés felhívása, azonban a CS:GO ázsiai terjedészkedése mellett a skinek szerelmesi/gyűjtői is ajándékot kaptak a Spectrum 2 láda képében. Az új láda kiadására már számítani lehetett, már csak azért is, mert a legutóbbi láda, a Hydra case májusban került ki. Valószínű, hogy az új láda a kínai piacra lépést segíti, hiszen hatalmas pénzügyi potenciál van a népes országban. Erről részletesen a tbr cikkéből tudhattok meg többet.

Megéri a Valve-nak a kínai piacra lépés?

A CS:GO-nak kétségkívül az egyik legnagyobb mozgatórugója a nemrég negyedik születésnapját ünneplő skinrendszer. Azzal, hogy folyamatosan pörögnek az eladások a piacon a Valve hatalmas pénzekhez jut, többnyire saját adójának köszönhetően. Sőt, egyre több ember vág bele csak azért a játékba, hogy aztán skinekkel kereskedhessen. Egy top 10 videóval emlékezünk meg a 4 évvel ezelőtti frissítésre!

De a lényeg az, hogy mit tartalmaz az új csomag!

Személy szerint nekem, a kiadott 17 skin közül az UMP-45 | Explosure tetszik a legjobban. Nektek melyik jön be leginkább?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!