Magyar játékos tesztelte a Legendary nyitás esélyeit

Magyar játékos tesztelte a Legendary nyitás esélyeit

Mindenkit foglalkoztat a kérdés, vajon mennyi esélyünk van Legendary-t nyitni? LBandy megmutatja!

Sok mindent megváltoztatott a Hearthstone-ra is vonatkozó kínai törvény, mely április másodikán lépett érvénybe. A kínai állam kötelezett minden olyan szolgáltatót, akiknek fizetünk valamilyen termékért, aminek értéke véletlenszerűen változhat, hogy hozzák nyilvánosságra az értékekhez való hozzájutás valószínűségét. Tekintve, hogy a kínai piac mekkora, a Blizzard-nak nem igen volt választása és közzé tették, hogy pontosan milyen esélyekkel nyithatunk a különböző értékű lapokból.

Ez a srác egy évig vezette, milyen lapokat nyitott, íme az eredmény

Hány paklit lehet nyitni naponta, ha az ember nem akar pénzt költeni a Hearthstone-ra? Nos, valaki egy éven keresztül vezetett statisztikát a bontott paklikról.

A közlemény szerint:

  • Rare lapból legalább 1 vagy annál jobb minden egyes pack-ból.
  • Epic-ből átlagosan 1 minden 5-ik pack-ból.
  • Legendary -ból pedig 20 pack-ból átlagosan 1 eshet.

Lássuk, hogy ehhez képest LBandy-nak, aki az új kiegészítőből több mint 120 pack nyitást vizsgált meg, hogyan alakult a statisztikája.

Középen LBandy a HCT Summer Playoff Side Event győztese, mellette Penhadani és Jeno

LBandy 123 Knights of The Frozen Throne pack-ek vizsgált, aminek a rare, epic és legend eloszlását láthatjátok

LBandy táblázatából, amit itt megtaláltok tisztán látszik, hogy vannak szerencsésebb és "átlagosabb" nyitások. Volt amikor csupán 3-5 paklira volt szükség, hogy Legendary birtokába jusson, ám átlagosan 22-28 között ütötte egy a markát. Így megállapítható, hogy LBandy nyitásai nagyjából igazolják a Blizzard statisztikáit! Ezúton is köszönjük neki, hogy megosztotta ezt velünk!

Aki esetleg vezet még hasonló táblázatot és statisztikát az egész nyugodtan küldje el nekünk! Mi nagyon hálásak leszünk érte!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!