Így néz ki most a hülyére buffolt Veigar a PBE-n

Így néz ki most a hülyére buffolt Veigar a PBE-n

2000 stack után 0,07 másodperc (!) a W!!!!

Mi is, de a kommentekből ítélve ti is megrökönyödéssel reagáltatok arra a Veigar buffra, ami a tegnapi nap folyamán megjelent a PBE-n. Ha lemaradtatok volna róla, hogy pontosan miről is van szó, itt tudjátok pótolni.

Nehezebb lesz Caitlyn és jön a Veigar meteorzápor

Hodi | 17/09/15 10:47 Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Riot gőzerővel dolgozik azon, hogy izgalmassá tegye a világbajnokságot követő időszakot is nekünk, hétköznapi játékosok számára. A 7.18-as patch-csel nincs vége az idei évadnak, már most jönnek az újabb és újabb infók a 7.19-es frissítésről, amelynek az első körében három hőst pécéztek ki maguknak a fejlesztők.

A lényeg, hogy a W töltési ideje minden 50, a passzívból kapott stack után 10%-kal csökken (tehát 100-nak a 10%-ával, majd 90-nek a 10%-ával, majd 81-nek a 10%-ával és így tovább). Erre rájön még az egyébként összehozható, max 45% CDR, a vége pedig a már említett meteorzápor. 

És hogy hogy is néz ez ki a gyakorlatban? Vandirilnak nem kellett több, le is tesztelte, a várt hatás pedig nem maradt el: már 2-300 stacknél is 3 másodperc alatt van a W, de a legviccesebb, ha felhúzod 2000 stackig, ahol már 0,07 másodperc (!) a W töltési ideje (nyilván ezt normál meccsen elég nehéz lesz megcsinálni, de jó tudni, hogy ennyi kell ahhoz, hogy konstans spammelni lehessen a W-t). Parádés videó és egyben félelmetes, Riot, fix this please. Tegnap még volt némi erősítés, nagyobb lett az autoattack távolsága, az alap életerő regen és a szintenkénti HP regen növekedés is. A W-n kicsit simítottak, mostantól nem 10->8, hanem minden szinten 8% "csak" a töltési idő csökkenés.

De nézzétek meg a videót és inkább mondjátok el ti a véleményeteket:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!