Magyarok a Silver Ligában!

Veretlenül jutott be a magyar együttest a Silver Ligába!

A 11 nyílt kvalifikációs kupából az első szombat este zajlott le, amin a TriggR is elindult és veretlenül jutott be a legjobb 4 csapat közé, tehát jövőhéttől már a Silver Ligában bizonyíthat a magyar csapat!

Silver League

A Silver Liga azon túl, hogy lehetőséget biztosít legalább 1 - szerencsésebb esetben 2 - feltörekvő csapatnak a Golden kvalifikációra, értékes ingame nyereményekkel is kecsegtet. 

A Silver szeptember 11-én kezdődött 17 csapat részvételével. Az első játékhetet követően a dobogó első helyén 3 győzelemmel a Tongue Tornado áll, akik továbbra is hozzák a tőlük elvárt szintet, míg a második helyen szintén veretlenül, de mindössze 2 lejátszott csatával a NightNine foglal helyet, akiket olyan kiváló játékosok erősítenek, mint jaeckefa és LTraNe.

A magyar csapatok helyzete

A nemzetközi, lengyel és cseh együttesek sűrűjében a TriggR továbbra is az egyetlen magyar csapat. A bravúr ismét sikerült nekik, hiszen bejutottak a félprofi csapatok számára létrehozott Silver Ligába, de szomorú tény, hogy rajtuk kívül egy magyar csapat sem indult a tegnap esti bajnokságon, ami elszomorító képet fent a magyar csapatok helyzetéről.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.