Ez történt az ELEAGUE Premier B csoportjában

Ez történt az ELEAGUE Premier B csoportjában

Nagy meglepetések voltak Atlantában; ha lemaradtál róluk, íme az összefoglaló!

Az ELEAGUE Premier 2. játékhetén a B csoport tagjai, avagy a North, az Immortals, a mousesports és a fnatic csapott össze, hogy eldöntsék, melyik két csapat jut be a rájátszásba. Az erőviszonyok alapján a dánok és a brazilok voltak a legesélyesebbek erre, ám a meglepetések most sem maradtak el. Nézzük, mi is történt Atlantában!

Nem semmi csoportokat kaptunk az ELEAGUE Premierre!

A mai nap folyamán megérkezett a csoportbeosztás az 1 millió dolláros versenyre!

Az első mérkőzéseken egy sima 16:8-as Immortals Cobblestone győzelmet láthattunk a mouz ellen, majd a North kiélezett meccset játszott a fnatic-kal Mirage-on, de végül felülkerekedtek a svédeken és 16:14-re nyertek. Ezután jöhetett a győztesek meccse, ahol a dánok csak dupla hosszabbítással tudtak felülkerekedni a Bo1 meccsen, Cobblestone-on. MSL-ék tehát a két győzelem után be is jutottak a rájátszásba, így csak 3-an maradtak az utolsó helyért versenyben!

fnatic - mousesports

A vesztesek meccsén az elmúlt időszak formáját tekintve oskarék tűntek esélyesebbnek, ám ezt nagyon gyorsan félre kellett tenni, ugyanis az általuk választott Trainen szabályosan szétszedte a fnatic őket, akik 16:5-re nyertek itt. Ezután jöhetett Mirage, ami papíron és a valóságban is a legkiegyenlítettebb volt, ennek megfelelően 16:14-es eredmény született a mouz javára, így életben maradtak még egy pályára. A mindent eldöntő Cobblestone-on viszont ismét alulmaradtak, 11:4-ről képtelenek voltak befejezni és a svédek visszajöttek a meccsbe, sőt meg is nyerték azt 16:13-ra. Tehát az egerek kiestek.

fnatic - Immortals

Az utolsó mérkőzés valódi élet-halál harcnak ígérkezett, hiszen a fnatic-nak a jóval esélyesebb brazilok ellen kellett nyerniük most Bo3-ban. Viszont mindenkit meglepett az, hogy milyen derekasan helytálltak flushaék, akik nemhogy egy, de két pályát is tudtak hozni a Major döntős csapat ellen. Az elsőn egy elég tiszta Traint hoztak el, 16:10-es eredménnyel, majd Infernon pedig 16:14-re tudtak nyerni. Tehát a fnatic lett a North mellett a másik csapat, akik bejutottak a rájátszásba, ezzel nem várt meglepetést okozva.

Jövő héten folytatódik az ELEAGUE Premier a C csoporttal, ahol a Cloud9, a NiP, a Virtus.pro és az EnVyUs játszanak majd a továbbjutásért.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: fansided

Kövess Minket!