Hétfő esti kihívás: Kog'Maw + 4 Ardent Censer support!

Nem mindennapi látvány azért ez, de valljuk be: bitang erős.

Gondolom RossBoomsocksot nem kell bemutatnunk, korábban már írtunk róla, amikor banánokkal Wukongozott, vagy éppen narancsokkal hozta le a GP meccseket.

Billentyűzet LoL-hoz? Minek, ha van BANÁN!

Egy Youtuber új szintre emelte a gameplay-t. Esport, kicsit másképp!

Most is ő van a főszerepben, azonban a videót nem ő töltötte fel, hanem MagikarpUsedFlyA történet egészen egyszerű és az elmúlt hetek slágertárgya, az Ardenc Censer köré épül! Jómagam emlékszem még, amikor a haverokkal nyomattuk a 4 support + 1 ADC kompozíciót, mert imádtuk a régi Sona+Soraka duo lanet és ha jók voltunk, az ellenfél pedig lassan reagált, kb 15-20 perc alatt meg lehetett nyerni a meccset.

Ez most viszont egy egészen más szint, itt már a játék elejétől az a cél, hogy találj 4 olyan támogatót, amivel a Kog'Maw-ot beküldöd 1v5-be, miközben hülyére röhögöd magad. Néhány kísérlet után megtalálták a tökéletes support compot, Lulu, Soraka, Nidalee és Karma mind Ardenttel kezdtek, a vége pedig vinnyogva nevetés, meg egy Kog penta! Egyrészt nézzétek meg, másrészt szedjetek össze pár embert és próbáljátok ki ti is mindenképp! Persze profi meccsen nem fogjuk látni, főleg úgy, hogy most kap majd nerfet az Ardent Censer, de ez most nem is arról szól.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Cover: Riot Games

Kövess Minket!