WGL - 4. játéknap

WGL - 4. játéknap

Bár a legtöbb csata a papírforma szerint alakult, azért akadt bőven meglepetés is.

DiNG vs Savage Squad

A Savage Squad ugyan nem szenvedett csúfon vereséget, de a DiNG a Who Cares elleni mérkőzését követően láthatóan komolyabban vette a meccset és 5:2-es győzelmet arattak a SAVAGE felett. Ha teljesen őszinték akarunk lenni, akkor ennek így is kellett alakulnia. A Savage Squad a Silver League 2. helyéről jutott be a Relegation megnyerésével a profi ligába, a legjobb játékosaik távoztak épp a szezon előtt pár héttel, illetve az eddigi teljesítményükön is érződik, hogy a Who Cares, akik megnyerték a Silvert és egyenesen a Goldenbe jutottak egy lépéssel előttük jár. Elég csak a lengyel csapat Savage Squad elleni 5:4-es győzelmére vagy a DiNG-gel vívott 4:5-ös vereségére gondolni.

Kazna Kru vs Who Cares?

Bár egy szoros összecsapásra lehetett számítani, amit ugyan csak egy hajszállal, de végül a Kazna Kru nyer meg - köszönhetően a csapat összeszokottságának és az elmúlt szezonok tapasztalatainak -, de a valóságban a Kazna meglepő módon zsinórban ötször verte a lengyel együttest.

UTOPIA vs GoHard

Az UTOPIA viszonylag gyengén teljesített az előző szezonban, ráadásul az orosz játékosok is elhagyták a csapatot, ezért sokat talán senki sem várt tőlük. Ellenben elbántak az Oops-szal és az eSuba-val is, de a GoHard ellen a reális tipp talán az 5:3 lett volna még így is - természetesen a GoHard javára. Gondolom már kitalálhattátok, hogy ez nem egészen így történt. Az UTOPIA jött, látott és győzött, a csatákról készült felvételt pedig alább ti is megtekinthetitek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.