Megjött a 9.1-es frissítés - A nerfek mellé holnap egy teljesen új Tavern Brawl is érkezhet

Megjött a 9.1-es frissítés - A nerfek mellé holnap egy teljesen új Tavern Brawl is érkezhet

Tegnap éjjel szegény Mafuriont igencsak helybenhagyták a fogadóban, viszont a beígért változások mellé egy új Tavern Brawl rajza is bekerült a kliensbe. Lehet, hogy holnap ünneplésként egy teljesen új kocsmai verekedést is kapunk?

Ha tegnap este valaki elindított a játékot, akkor a következő, már nagyon várt kép fogadta, mikor belépett Hearth Stonebrew fogadójába.

A nerf sokak számára jelent végre egy friss levegővételt egy olyan metában, amiben eddig az Agro illetve a Jade Druiddal fojtogatta a játékosokat. Amikor tegnap este nekiugrottam a laddernek, akkor egy kicsit olyan érzésem volt, mintha egy South Park részbe csöppentem volna. Arra gondolok, amiben a srácok nekiállnak WoW-ozni, de van egy übertáp játékos, aki még az adminokat is lenyomja. Majd miután ők is szanaszét tápolják magukat és legyőzik a nemezisüket, akkor az addig bujdosó játékosok kitódulnak a fogadóból, hogy nekiálljanak játszani. Persze egy olyan játékban, mint a HS nem lehet átélni egy MMO érzésvilágát, és lehet, hogy csak beképzeltem, de tegnap mintha a kereső is gyorsabban pörgött volna, szinte pillanatok alatt találtam ellenfeleket. Az első órában nem egyszer találkoztam olyannal, hogy az ellenfelem az első körben megnyomta a feladom gombot. A legtöbbjük persze Druid volt, aki gondolom elfelejtette, hogy milyen paklival kezdett neki az esti játéknak. Emellett a Pirate Warriorok száma is rendesen megcsappant, viszont Priest-ből volt elég. Nem azt mondom, hogy elsöprő többségben voltak, de arányokat tekintve ez az kaszt mutatta meg legtöbbet magát.

De nemcsak a nerfek kerültek be a kliensbe tegnap este, hanem egy új Tavern Brawl krétarajz is, amit persze a szemfüles adatbányászok egyből kikaptak. Ezek szerint már akár holnap este is érkezhet egy teljesen új bunyó; -mondjuk a hétfői történéseket meg is kell ünnepelni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!