Jönnek a vb küldetések és még jó pár különleges meglepetés!

Jönnek a vb küldetések és még jó pár különleges meglepetés!

Mostantól nem csak szurkolhatunk kedvenceinknek, mi magunk is teljesíthetjük a különböző küldetéseket a vb alatt!

Az idei évben a Riot alaposan ráállt arra, hogy a ládákra, kulcsokra, hőstöredékekre és kinézettöredékekre épülő díjazási rendszerét kibővítse és izgalmasabbá tegye mindenféle apró küldetéssel. Az elmúlt hónapokban bőszen lehetett gyűjtögetni a különböző játékok, kampányok során a Tokeneket a kisebb-nagyobb küldetések teljesítéséért, legyen szó egy egyszerű játék lejátszásáról vagy bizonyos minion kill megszerzéséről. 

A játék fejlesztői természetesen készültek a vb-re is, a heti küldetések során pedig négy tulajdonság alapján teljesíthetjük majd azokat, ezek a képesség, kitartás, csapatmunka és bátorság. A feladatok elvégzéséért Token jár, amiből ikonokat, kék esszenciát, kulcsot, különleges és limitált Championship Ashe Chromát és wardot, vagy épp egyedi töltőképernyő keretet tudsz szerezni szeptember 21-től egészen december 4-ig.

A heti küldetéseken túl, egy Worlds Master Pass jegy megvásárlásával (1300 RP) kaphatsz még hetente két további feladatot, valamint hozzájutsz egy Worlds Master Ikonhoz és egy ritka gemstone-hoz is. Az ár később csökkenni fog 1000 RP-re.

A már hagyománnyá vált Championship hőskinézetet idén Ashe kapta meg, amit ha most megvásárolunk, jótékonykodni is tudunk vele! Zseniális ötlet a Riottól.

A Championship Ashe hőskinézet megvásárlásával most jótékonykodsz is

Nem csak a világbajnokság díjazását, de jótékonysági szervezeteket is támogatsz azzal, ha megveszed a világbajnokság hivatalos hőskinézetét.

Természetesen idén sem maradhatott el az emote funkció, aminek az a lényege, hogyha megvásároljuk a kedvenc csapatunkhoz az idézői ikont, akkor mellé kapunk egy emote-ot is. Csomagban 450 RP-ért tudjuk ezt megvásárolni, külön az ikon 250 RP, az emote pedig 450 RP. Természetesen ezzel is támogatjuk a kedvenc csapatainkat, hiszen az ikonvásárlás 20%-át, az emote vásárlás 30%-át kapják meg a szervezetek. Viszont idén kaptunk egy olyan csavart, hogyha megvesszük valamelyik csapat ikonját, akkor annak a csapatnak a team tag-je a nevünk előtt fog szereplni. Pl. Team SoloMid - TSM vagy SK Telecom T1 - SKT.

A misztikus dolgok is visszatérnek, Mystery Champion és Skin 490 RP-be, a Mystery Chest 790 RP-be fog fájni. Viszont, ha begyűjtünk egy Pentakillt vagy ellopjuk a Nashort, akkor a Legendary és az Esports skinek százalékos esélye megnő, hogy azt kapjuk a mysteryből.

Worlds Orbok is érkeznek majd, pontosabban kétféle:

Worlds Orb: 

  • Random hőskinézet töredék
  • Bónusz drop, ami lehet egy másik Orb, Gemstone vagy egy Hextech exkluzív töredék

Worlds Legacy Orb:

  • Random legacy hőskinézet töredék
  • Bónusz drop, ami lehet egy másik Orb, Gemstone vagy egy Hextech exkluzív töredék

Visszatérnek az Esports skinek is, azaz, azok a kinézetek, amiket a VB győztes csapatok kaptak. Az SKT T1 2016 csomagban található 6 hőskinézet + ward skin és ennek az ára 8420 RP, hősökkel 11203 RP.

Ezen kívül meg lehet majd vásárolni újra a Championship kinézeteket is, csomagban 3410 RP-ért, viszont külön is elérhetőek lesznek. A két Challenger skin, ami Nidalee-ra és Ahri-ra érkezett, szintén elérhető lesz, 1364 RP-ért cserébe.

Ösvény szerint is kapunk csomagokat a Riot-től, amiben a VB győztes csapatok kinézetei találhatóak, tehát a fnatic, az SKT T1, a TPA és az SSW választásai.

VB Győztes felső ösvényes csomag - 2782 RP (5092RP hősökkel)

VB Győztes dzsungeles csomag - 2782 RP (5655RP hősökkel)

VB Győztes középső ösvényes csomag - 3464 RP (6795RP hősökkel)

VB Győztes lövész csomag - 2939 RP (5959 RP hősökkel)

VB Győztes támogató csomag - 2939 RP (5237 RP hősökkel)

Ezen kívül gondolom már mindenki észrevette, hogy a Summoner's Rift is megkapta a VB köntösét, valamint a közvetítések során a jól megszokott zászlók is megjelennek majd. 

Pick'Em Challenge idén is lesz, méghozzá szeptember 29-től. Ha jól tippelünk, nyerhetünk Pick'Em Poro idézői ikont, Worlds Tokeneket, viszont ha teli találatot hozunk össze, akkor akár az összes Ultimate Skin-t is megkaphatjuk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.