WGL - 5. játéknap

WGL - 5. játéknap

Ámokfutásba kezdett az Oops!

Who Cares? vs GoHard

Az ötödik játéknap első összecsapása a Who Cares? és a GoHard között zajlott. A lengyel együttes ugyan jól teljesített a Savage Squad és a DiNG ellen is, de a GoHard és a Who Cares? közti erőkülönbség tisztán megmutatkozott és végül a GoHard 5:2-re nyert.

Kazna Kru vs eSuba

Beigazolódni látszik a tény, hogy az eSuba a leggyengébb csapat jelenleg a Golden League-ben, és jelenleg biztos kiesői a szezonnak. Az eSuba-ban nincs szufla, így ellenük a Kazna Kru is behúzta a 3 pontos győzelmét.

DiNg vs Oops

Az Oops rengeteg változáson ment át a szezon előtt, ami első ránézésre nem tette erősebbé a csapatot. Úgy tűnik azonban, hogy az Oops is beállt abba a sorba, hogy fix felállással játszanak, ami nagyon sokat dobott a csapatmunkán és a csapatdinamikán. Már a GoHard elleni csatájukon is érződött, hogy érdemes komolyan venni őket, amit sajnos a DiNG nem tett meg. Nem szeretnénk lelőni a poént, inkább nézzétek vissza a DiNG vs Oops mérkőzését a WGLEU youtube csatornáján!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.