DeadFoxék begyűjtötték a három pontot a Heroic ellen

DeadFoxék begyűjtötték a három pontot a Heroic ellen

Két nagyon nehéz meccsen, de 2-0-ra nyertek DeadFoxék.

Nehéz meccseken van túl a HR gárdája, DeadFoxék mindkét pályát hosszabbításban hozták le a dán csapat ellen, ezzel megszerezve a nagyon fontos 3 pontot.

Inferno                     

A Heroic csapata jól kezdte a mérkőzést, niko clutcholta le az első kört 1v2-ben, ezek után elhozott még két eco kört is a dán csapat. Ezután volt olyan, hogy 3-7-re is vezetett a Heroic, de szerencsére DeadFoxék a félidő végén összekapták magukat, és legalább 6 kört be tudtak zsebelni CT-ben, ezzel 6-9-el fordultak. A második pisztoly párbajt már sikerült elhoznia a HR-nek, de sajnos a következő kört lehozta a Heroic és nagyon kezdett rezegni a léc DeadFoxék alatt. Már 10-15-re vezetett a Heroic, amikor a HR szerencséjére nem tudták lezárni a meccset, és innen a HellRaisers már egy kört sem engedett a dán csapatnak, 19-15-re megnyerték az első pályát.

Cobblestone

A Heroic jól kezdte ezt a pályát is, a pisztoly kör után még 3 kört sikerült elhozniuk, mielőtt a HR megállította volna őket. A 0-4 után sikerült kiegyenlíteni a meccset, sőt a félidőt is megfordították, majd 9-6-ra megnyerték a CT oldalt. A HR tovább folytatta a jó játékot, és nagyon úgy tűnt 13-8-nál, hogy innentől séta-galopp lesz ez a pálya, -de nem így történt. A Heroic csapata visszajött a játékba, és sikerült 13-13-ra kiegyenlíteni. Innentől váltogatták a köröket a csapatok és végül itt is hosszabbításra került sor, amit a HR megint jobban kezelt, mint dán ellenfele. Így 19-16-ra megnyerték Cobblestone-t is DeadFoxék.


Ennél már csak nehezebb ellenfelek várnak DeadFoxékra, hiszen a fnatic és a mousesports csapata van még rajtuk kívül a csoportban. Reméljük, hogy ott is hasonlóan jól játszik Zero is, akinek sok clutchot köszönhet a HR. Nagyon fog kelleni legalább egy győzelem az Epicenter spotért.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!