WGL - 6. játéknap összefoglaló

Továbbra is megállíthatatlan az Oops!

Szeptember 17-én a Savage Squad az UTOPIA ellen, a DiNG az eSuba ellen és az Oops a Kazna Kru ellen játszott. Az első két összecsapásról túl sokat nem lehet mondani, ugyanis az UTOPIA 5:3-ra, a DiNG pedig 5:0-ra nyert, azaz papírforma szerint alakultak a meccsek. Mindenesetre a SAVAGE-UTOPIA meccset érdemes lehet végignézni, mert voltak jó pillanatok is benne.

Oops vs Kazna Kru

Előző cikkünkben már taglaltuk, hogy ámokfutásba kezdett az Oops, a jó formát pedig a Kazna Kru ellen is sikerült hoznia a csapatnak. Ugyan a Ghost Town támadást elvesztették, mert Yzne 383 HP-val kihúzta az idő lejártáig, de Cliffen mindkét oldalról nyertek, majd Mines után Sand Riveren sikerrel védekeztek. Az eredmény tehát 5:2 az Oops javára, és így, hogy a csoportkör első fordulójának lassan vége elmondhatjuk, hogy az Oops ha csak fele ilyen jól teljesít a következő 8 meccsen, akkor is biztos helye van a decemberben megrendezésre kerülő moszkvai döntőben. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.