Mi lesz Kioval? - videó

Mi lesz Kioval? - videó

A streamelésbe fojtott kispadozás nem tesz jót a francia játékosnak.

Mióta véget ért a nyári szünet és a FaZe kispadra ültette Kiot, nincs nagy mozgolódás körülötte. A francia csapatok nem vágynak a társaságára, a nemzetközi válogatottakról is lemaradt, pedig az OpTic lehetett volna neki a következő nagy lehetőség, csakúgy mint a másik kiesőnek, allunak. Így hát maradt neki a streamelés, csak úgy mint a hasonló cipőben járó Pimpnek.

Pimp megmutatja, hogyan kell konnektort foglalni -vagy nem

Pimp egy kis oktatással jelentkezett a streamjében. Mondjuk nem pont így tervezte.

Csak amíg Pimp emellett a DreamHack események folyamatos vendége szerte a világon, mint elemző, addig Kio egy szobában ül és streamelget. Mondjuk szórakoztató pillanatok vannak rendszeresen, mint pl. az alábbi clutch király mutatvány, amit ennél jobban aligha lehetett volna elnézni. Persze ez nem egy tétmeccs volt, így a karrierjét aligha befolyásolja.

De ez egy remek alkalom a vitaindításra! Szerintetek Kionak milyen lehetőségei vannak még a jövőben? Felérhet valaha a csúcsra vagy elindult a Maikelelejtőn1? Én jelenleg úgy látom, hogy a következő Majorig aligha lesz helye bárhol, de ha utána beindul egy komolyabb mozgolódás, akkor simán kiköthet valamelyik nemzetközi keretnél. A francia csapatok között jó kérdés, hogy ki vállalná be a The Problemet, de egy LDLC-ben egyértelmű erősítést jelenthet egy ilyen rutinos játékos. Persze ki tudja! Ezért is vagyunk kíváncsiak most a TI véleményetekre a kérdésben, mely így szól: Mi lesz kio jövője?

Maikelelejtő - Egy profi játékost kirúgnak mindenhonnan, mert sikertelenek vele és egyre rosszabb csapatokba kerül, míg a neve egyenlő nem lesz egy üres ígérettel.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!