Miért tündököl így a Liquid?

Miért tündököl így a Liquid?

Egy kicsit utána néztünk, hogy mitől indult meg mostanában ennyire a Liquid szekere.

Az elmúlt két versenyen, amin részt vett a Liquid, sikerült a döntőbe jutniuk és mindkét alkalommal nem mást, mint a brazil óriást, az SK-t ütötték ki a versenyből. A Liquid csapata még Hiko-val és s1mple-el ért el hasonló sikereket, de ezzel az új csapattal is nagyon jól megy a játék az amerikai szervezetnek. Mi állhat e mögött?

Twistzz érkezése és formája mindenféle szempontból segíti a csapatot, egy 17 éves srác lövi rommá a nagyobbnál nagyobb csapatokat. Természetesen a Liquid sikerének kellett az is, hogy egy rossz formában lévő SK-val találkozzanak kétszer, akiket mind a két alkalommal sikerült kiejteniük. Ezzel kapcsolatban megszólalt Fallen is a HLTV-nek, hogy szerinte mi állhat a dolog mögött.

Visszatekintve Görögországra és a mostani versenyre, két elődöntős távozás, mindkétszer a Liquid ellen. Szerinted mi állhat a dolog mögött, mit talált ki a Liquid rólatok, amivel fölétek tudtak kerekedni?

„Úgy érzem, hogy egy jó Team Liquid ellen játszottunk, talán sose voltak még ilyen formában. Szerintem ez két dolog kombinációja egyébként.  Az egyik, hogy mi alulteljesítünk, míg ők életük formájában játszanak. Szóval gratulálok nekik, nem akarok elvenni tőlük semmit. Úgy gondolom, hogy az görögországi meccseken nagyon ők irányítottak, New York-ban viszont meglehetett volna a győzelem, 1-2 körön múlott az egész mindkét pályán. De még egyszer, gratulálok, úgy érzem, hogy egy nagyon jó meccset játszottak.”

Tehát Fallen szerint életük formájában vannak, főleg Twistzz, aki 17 évesen néha egyedül vitte a csapatot a hátán. Korai még azt mondani, hogy ez így is fog maradni, de ha igen, és továbbra is ilyen jó játékot mutat a Liquid; csak idő kérdése, hogy mikor lesz meg az a trófea.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!