Snax beszólt a csapattársainak

Snax beszólt a csapattársainak

Egy Facebook posztban öntötte ki magából az érzéseit Snax.

A virtus.pro sora nem ment túl jól Snax irányítása alatt, ami nem feltétlen az ő hibája, ennek hangot is adott egy Facebook posztban. Ebben kicsit rászól csapattársaira is, de ennyi együttlét után biztos vagyok benne, hogy ezt személyesen is megbeszéltek és megpróbálnak javítani a dolgokon. Mostantól NEO lesz az irányító megint, és Snax csinálhatja azt, amihez nagyon ért, az ellenfelek likvidálását.

„Eljött az az idő, amire mindenki számított. Mostantól nem én leszek az IGL egy ideig. Úgy hiszem, hogy nem voltam rossz IGL és szerintem jól irányítottam, ugye az egésznek az volt a lényege, hogy NEO hátáról levegyem a terhet, de nem sikerült jól. Azonban az idősebb srácok (30+) nem igazán illettek bele az én irányítási taktikámba, ami a „free style” volt, ezért mindig kerestek valakit, akire ráfoghatják a rossz eredményeket."

"Úgy érzem, hogy a döntés nem a legjobb a csapat számára, mivel páran nem rendelkeznek megfelelő erővel (skill), ami javítana az eredményeinken. Még egyszer, valószínűleg a saját játékomat fogom játszani, remélem, legalább a csoportból kijutunk, mert mostanában senki nem játszott jól, csak Pasha tudta tartani a színvonalat. Ami elképesztő, hogy én, a csapat egyik legjobb játékosa adtam fel azt, hogy a világ top 20-jába legyek, de ez a játék a csapatmunkáról szól."

"Az öregebb játékosoknak nem a problémákat és a hibákat kellene másnál keresni, hanem saját magára kellene koncentrálniuk. Új idők jönnek, remélem mostantól sokkal jobban fogunk játszani, és saját magamra tudok fókuszálni. Azt is remélem, hogy magunkra találunk, mert most már egy ideje csak egy helyben toporgunk. Változtak az idők, a csapatok egyre jobb játékosokkal vannak tele, és nagyon ritka az, hogy valaki 0.80-as rating alá lövi magát. A mi játékosaink közül néhányan küszködnek, hogy elérjék az 1.00-ás ratinget, ami a pluszos stat lenne. Azt kívánom, hogy a 17 évnyi tapasztalat végre mutassa meg magát a lanokon is. Remélem NEO kipihente magát és megint jó IGL lesz, hiszen már eltelt fél év. Visszatérek, csak idő kérdése. Találkozunk még srácok."

Snax kiadta magából a felgyülemlett feszültséget és remélem, csapattársai megfogadják az általa leírt tanácsokat, és a VP újra régi fényében tündökölhet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Képek: hltv.org

Kövess Minket!