A semmiből tűnt fel az új Evelynn teaser videója!

A hősátalakítások listáján régóta köztudott, hogy Evelynn lesz a következő. Ez szóba került Urgot reworkje után is, de azóta nem volt róla jóformán semmi hír, idáig.

Evelynn the Widowmaker. Ennek a névnek, illetve a hősnek a láttán általában már sejtjük, hogy –hacsak nem a mi csapatunkban landol–, lesz pár kellemetlen meglepetésünk a játékban. Hiába a lelkes támogatók és elhelyezett őrszemeik a megszokott helyeken, ezek mit sem érnek a mostani Evelynnel szemben, hiszen láthatatlanul érkezik hozzánk, hacsak nincs control wardunk.

Azir frissítése végre révbe ért!

Aioween | 17/09/20 09:33 Hosszú hónapok után csak elérkeztünk Azir végső stádiumához. Eget rengető változások nem történtek, de mégis teljesen más lesz vele játszani. Azir már a megjelenése előtt is egy problémás hős volt, és azután sem lett könnyebb az élete. Rengeteg bug sújtotta, amiket rendre javítottak, de valami hiba csak maradt mindig a rendszerben.

A videó a League of Legends Fülöp-szigeteki Facebook oldalán jelent meg. Idén sokkal kevesebb hős jelent meg, mint az elmúlt években, de cserében több teljes körű reworköt is kaptunk. Év elején Warwickkal kezdtünk, később jött Galio, legújabban pedig Urgot. Őket olyan szinten változtatták meg, hogy akár új hősöknek is lehetne titulálni. Ha Evelynn is megjelenik, akkor pontosan annyi hőst rework-öltek, mint amennyi megjelent idén, vagyis 4-4. Xayah és Rakan láttak idén először napvilágot, őket követte Kayn, a legújabb harcos az Idézők szurdokában pedig Ornn lett.

Visszatérve a rework-ökre, az idén megjelent hősök mindegyik nagy siker lett minden szempontból. Olyan hősöket hoztak vissza a rivaldafénybe, akikkel azelőtt nem sokan játszottak az elavult képességeik miatt. Galio egy kicsit erősre sikeredet, de azóta őt is nagyrészt sikerült kiegyensúlyozni, Warwickkal meg Urgottal pedig alapból sem volt ilyen téren komoly gond.

Ami Evelynnt illeti, reméljük folytatódik ez a tendencia, és megint kapunk egy legalább olyan hasznos, kiegyensúlyozott –és persze menő– hőst, mint amilyenre a teaser videója sikeredett.

Láthatóan csak az árnyékok takarják testét, ami a nőies karakterjellegéhez is illik, elvégre egy csábító szörnyetegről van szó, aki az árnyékokban lakik. A tematikájával eddig sem volt gond, csak a képességei az évek során kissé elavulttá váltak, és nem igazán tükrözik személyiségét sem. A megjelenő teaserből már következtetni lehet arra is, hogy hamarosan PBE-n kipróbálhatóvá válik az új, rework változata.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!