RIFT Esports interjú: "Nem kell aggódni, scale-elünk"

A ROG MEB egyik visszatérő csapata a Rift Esports, ahol szintén nagy változások történtek. Egy tavaly szereplő játékos sem maradt meg a csapatban, teljesen új lineuppal indulnak neki ismét a megmérettetésnek.

Tavaly a 3-4. helyen végzett a RIFT Esports, idén viszont ők is győzelemre éhesen térnek vissza. Rengeteg változás és fejlődés is történt a csapatnál, tagokat cseréltek, illetve bővítették is a gárdát, nem csak játékosokkal.

Interjú a WiLD-dal: "Nyerni szeretnénk, és idén erre minden esélyünk megvan"

Tavaly a legtöbb alkalommal alulmaradtak a THR-rel szemben, de szinte mindig ott voltak a döntőkben. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, tagok jöttek-mentek, és idén úgy érzik; meglehet az első hely is a ROG MEB-en.

Felső ösvényen tavaly még Koeles volt topon, azóta átavanzsált a dzsungel pozícióba és még csapatot is váltott, a WSE-hez igazolt. Az idei szezonban az ő helyére wAZIER érkezett, aki majd két évet töltött el a WiLD színeiben, de úgy tűnik ez már kissé sok volt és változásra vágyott. Hasonlóan döntött Domee is, aki wAZIERrel együtt érkezett a RIFT-be a tavaly LifeFish által elfoglalt erdőbe. Miden egy régi tehetség fogja szórni a varázslatokat, hiszen SaS Cool-t Kußu váltotta, aki anno még az UOL-nál is megfordult, de kora miatt csak subként maradhatott volna. Ő már egy ideje a csapatnál van, így neki nem annyira kell megszokni az új környezetet. Az alsó ösvényre egy igazi újoncot találtak, Benzz alig töltötte be a 16 évet és ez lesz az első komoly csapata, illetve van még egy ADC-jük, Mick, így ők ketten a koreai csapatok és a Cloud9 mintájára váltogatni fogják egymást, attól függően, hogy az ötösnek épp mire van szüksége. Végül, de nem utolsó sorban; a csapat egyik nagy veteránja Geller, természetesen támogató pozícióban. Ő már rengeteg tapasztalatot gyűjtött az évek során, sok csapatot is megjárt, láthattuk a myRevenge és a WSE színeiben is, általában Exworm mellett, így számára külön érdekes lesz nem is egy, hanem rögtön két új ADC-t megszokni.

Mindezek mellett egy edzővel és egy külön a LoL csapatnak szentelt managerrel is gazdagodtak. Az edző szerepét egy Horvátországból érkezett, már ebből élő úriember, Matko fogja betölteni, míg noizR mostantól elemzőként és segédedzőként segíti a csapatot. A menedzseri pozíciót UnCo veszi a vállára, aki korábban a myRevenge-nél volt, és az ő nevéhez fűződik Magyarország első hivatalos átigazolása Benji kapcsán.

Láthatóan eléggé összeszokott gárdáról van szó, ahol a jó hangulat és a baráti környezet adott, -ezt többször is hangoztatták-, ám a ROG MEB nem csak a barátságról, hanem a győzelemről is szól. Össze fog jönni idén a döntő, vagy ezúttal is meg kell elégedni a 3-4. hellyel?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!