Interjú a WiLD-dal:

Interjú a WiLD-dal: "Nyerni szeretnénk, és idén erre minden esélyünk megvan"

Tavaly a legtöbb alkalommal alulmaradtak a THR-rel szemben, de szinte mindig ott voltak a döntőkben. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, tagok jöttek-mentek, és idén úgy érzik; meglehet az első hely is a ROG MEB-en.

Majdnem két évig állta a sarat a WiLD régi lineupja, de végül az első MEB szezon utáni átigazolási vihar őket sem kerülte el. Elsőként a dzsungeles Funzkai lépett ki még a döntő után, aki nem sokkal később az N6 csapatához igazolt. Valamivel később midről Adm távozott, mondván, itthon már nem terem neki babér, és inkább külföldön próbálna szerencsét. Végezetül pedig a topos wAZIER és a Funzkai helyettesítésére érkező Domee is elhagyták a csapatot, ők jelenleg a Rift Esports színeiben játszanak.

Élménybeszámoló: idén is külön felkészítést kapnak a MEB játékosok

Hodi | 17/09/12 15:32 Borús, igazi őszies vasárnapon gyűlt össze Törökbálinton a ROG Magyar Elit Bajnokság második szezonjának hat résztvevő csapata azért, hogy egy egész napos program keretében különböző előadásokat hallgassanak, erősítsék a csapategységet játékokon keresztül, illetve logót, mezt tervezzenek a hamarosan rajtoló ligára.

Egyedül az alsó ösvény párosa, az ADC hi im mate, és támogatója, Hextasy maradt meg az eredeti felállásból. Innen kellett újra felépíteni a csapatot, de a WiLD tulajdonosa és managere, Bone DaDDy nem riadt vissza a feladattól, így érkezhetett topra Carabon, aki ironikus módon pont a Rift Esportsban versenyzett legutóbb, így mondhatni cserélték egymást wAZiERrel. Az erdőbe ezúttal Sick költözött, akit korábban Makaveli néven ismerhettünk, és ő is megjárt pár csapatot, többek közt Meighttal. Ha már Meight, ő érkezett midre, korábban Faker dog v2-ként ismerhettük, előző csapata pedig a Maestro Esports volt Sickkel együtt. 

Ők öten fogják alkotni az idei WiLD lineupot, és láthatóan úgy érzik, minden esélyük megvan arra, hogy ez a WiLD éve legyen. Az elhangzott mondatok magabiztosságot sugallnak, és úgy tűnik, felkészültek az idei szezonra, nemrégiben pedig egy havi Go4LoL-t is nyertek; tehát gyakorolnak amennyire csak tudnak.

Kíváncsian várjuk, hogy ez a magabiztosság meddig fogja vinni a csapatot az idei ROG MEB-en, hiszen idén már nem feltétlenül csak a THR-t kell majd lenyomni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!