Hogy ne vadászd le az ellenfél AWP-sét – VIDEÓ

Hogy ne vadászd le az ellenfél AWP-sét – VIDEÓ

Ebből a tananyagból biztos megbukott az NRG, mert hiába akart menteni ShahZaM, ők inkább odaadták neki a kört.

A terroristáknak általában könnyű dolguk van akkor, ha az ellenfél meg sem próbálja a retake-et, és inkább kimentené a fegyvert. Feltéve, ha azok a terroristák nem az NRG játékosai.

VIDEÓ: Ha kell, Zero is be tud vadulni, és meg tud fogni egy egész támadást

Nagyon fontos kört csinált meg a szlovák srác a HR-nek, ráadásul elég elegánsan.

Ma hajnalban az NRG és a Misfits feszült épp egymásnak az EPICENTER észak-amerikai kvalifikációjának csoportkörében. A Bo3-mas meccs pályái Cobblestone és Overpass voltak. Az első pálya, Cobblestone hosszabbításba torkolt, épp 16:15 volt az NRG javára, akik már letették a bombát B lerakóra. A Misfits AWP-se, ShahZaM 1v4 szituációba maradt, a visszafoglaláshoz pedig mindössze egy AWP-je és egy defuse kitje volt. Mivel felesleges veszteség lett volna megpróbálni a retake-et, inkább úgy döntött, hogy megpróbál exit fragelni.

Az NRG ezt látva igyekezett levadászni, hiszen valószínűleg tudták, hogy épp egy AWP-t ment, ami a következő körben nagy szolgálatot tehet az ellenfélnek. El is indultak rá, ám ezt szépen egyesével tették. ShahZaMnak pedig nem okozott túl nagy gondot egy ilyen röhejes helyzetben kiszedni az ellenfeleket. Oké láttunk már ilyet. Az érdekes rész viszont az, hogy olyan hamar támadták meg az NRG-sek, hogy a 4 frag után még maradt ideje befutni a lerakóra és felszednie a bombát!

Hiába volt ShahZaM hatalmas mentése; az NRG behúzta az első pályát. A másodikra viszont már nem került sor, mivel a meccset elhalasztották az új frissítésben megjelent bug miatt. Így az végül holnap kerül lejátszásra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!