Afterglow interjú:

Afterglow interjú: "Csak komoly összetartással lehet előre haladni"

Tavaly ilyenkor még sehol nem volt ez a csapat, egy évvel később pedig már a ROG MEB-en fognak játszani. Fiatalok, motiváltak, és győzni szeretnének a legjobbak között.

Az Afterglow története nagyon új és nagyon rövid, hiszen a csapat ezen a néven alig pár hónapja létezik. Korábban a One Piece eSports-ban versenyzett ez a csapat és a győri LoL Roadshow óta stabil ez a felállás.

RIFT Esports interjú: "Nem kell aggódni, scale-elünk"

A MEB egyik visszatérő csapata a Rift Esports, ahol szintén nagy változások történtek. Egy tavaly szereplő játékos sem maradt meg, teljesen új lineuppal indulnak neki ismét a megmérettetésnek.

Felső ösvényen Kulacs található, míg dzsungelben Paresz, aki kisebb külföldi csapatoknál is szerencsét próbált, mivel itthon nem igazán ismerték még a nevét. Középen Febern található majd, míg az alsó ösvény párosát a legújabb tag; Yaztrom, mint ADC, és Bold, mint támogató alkotják majd. Ez a csapat -igaz kicsit más felállással-, de nyert már egy Mondocont is idén, tehát megvan bennük a felemelkedés lehetősége.

A ROG MEB-re egy 2-0-ás győzelemmel kvalifikáltak a Nice Gaminggel szemben, akiket a Mondocon döntőjében is megvertek, igaz a győri Roadshow-n beletört a bicskájuk. Most szeretnék bizonyítani, hogy a legjobbak között is meg tudják állni a helyüket.

Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a tavalyi "öregek" itt vannak, és őket sem kell félteni, érdekes lesz végigkísérni, ahogy kirajzolódnak majd az erőviszonyok a csapatok között a mérkőzések előrehaladtával.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!