Tarolt a Cloud9, kikapott a Virtus.pro  -ELEAGUE Premier összefoglaló

Tarolt a Cloud9, kikapott a Virtus.pro -ELEAGUE Premier összefoglaló

Ma hajnalban is folytatódott az ELEAGUE Premier 2017; ami ezúttal a Cloud9 sikerét hozta magával.

Az ELEAGUE Premier 2017 hajnalban is folytatódott, ezúttal a C csoport volt terítéken. A csoportot a Cloud9-Virtus.pro-NiP-EnVyUs négyes alkotja.

Virtus.pro – EnVyUs 0:1 (Cobblestone 6:16)

A C csoport küzdelmei a lengyel Virtus.pro és a francia EnVyUs találkozásával kezdődtek Cobblestone-on. Az első félidőt 9:6-ra bevédték a pasha-ék a CT oldalon, viszont a T oldal már nagyon csúfosra sikeredett: egy kört sem sikerült hozniuk, míg az nV-nek hetet is. A meccs legkiemelkedőbb játékosa mindképp Cédric "RpK" Guipouy, ő 2.22-es értékelést kapott a meccs végén, míg a meccs leggyengébbje pashaBiceps volt a maga 0.56-os értékelésével. Érdekesség: ahogy véget ért a meccs, a VP egyik játékosa, byali még a stúdióban elkezdett League of Legends-ezni.


Cloud9 – Ninjas in Pyjamas 1:0 (Mirage 16:6)

A nap második meccsén észak-amerikaiak egyik legjobbját, a Cloud9-t és a még mindig hanyatló NiP-et láthattuk megküzdeni, ezúttal Mirage-on. Az első pisztolykört, CT oldalon nagyon szépen megoldotta draken egy 4k-val, ám nem tudták megtartani a lendületet 3:0-nál, az első fegyveres kört pedig el is bukták, így végül a félidőt 10:5-re nyerték Stewie2k-ék. A második félidő hasonlóan az első meccshez itt is nagyon laposra sikeredett, a NiP mindössze egy kört tudott magának összehozni, így itt is végül 16:6 állt az eredményjelzőn.

Cloud9 – EnVyUs 1:0 (Train 16:2)

A (atlantai idő szerinti) pénteki nap zárómeccsén a két győztes csapat, vagyis a Cloud9 és az nV feszült egymásnak, most azonban Trainen. Amit láttunk a VP ellen az EnVyUs-tól, az itt nagyon elmaradt, valamiért ez a meccs már nagyon nem akart összejönni nekik. Az első félidőben csúfos 13:2-es félidőt zártak, majd a C9 hamar megszerezte azt a maradék két kört, és le is zárta a pénteki napot. És itt el is süthetjük a régi klasszikust, hogy elég train játszott az EnVyUs.

A C csoport küzdelmei ma is folytatódnak (közép-európai idő szerint) este nyolc órától. Nyolckor a két vesztes, a NiP és a VP fog játszani, majd fél 11-kor az utóbbi meccs győztese küzdhet meg az EnVyUs-al a csoport második helyéért.

Élő videó megtekintése innen: ELEAGUE TV – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: ELEAGUE

Kövess Minket!