Evelynn bemutatkozott; és félelmetesebb, mint valaha

Evelynn bemutatkozott; és félelmetesebb, mint valaha

A héten már megvillantották Evelynnt, most azonban a képességeit is láthatjuk akcióban. Elég félelmetesre sikerült!

Alig pár napja kaptuk meg Evelynn teaser videóját, de a Riot máris tovább hype-ol minket. Ezúttal egy kerek egy perces videóval örvendeztetett meg minket, ahol már nem csak egy animált karaktert láthatunk, hanem Evelynnt teljes pompájában.

A semmiből tűnt fel az új Evelynn teaser videója!

A hősátalakítások listáján régóta köztudott, hogy Evelynn lesz a következő. Ez szóba került Urgot reworkje után is, de azóta nem volt róla jóformán semmi hír, -idáig.

Sőt mi több, a splashartját is bemutatták, melyet a cikk elején láthattok. No de visszatérve a videóra, melyben a képességeket láthatjuk: Egymást követőn több regionális Youtube csatornán mutatták be, először a franciáknál, aztán malájoknál, majd a szingapúriaknál is. Szerencsére ma reggelre már angol verzió is elérhető a videóból. És, hogy mire számíthatunk? Teleportálásra, alakváltásra és igazi rémálmokból szőtt korbácsokra!

Úgy tűnik a tüskéktől, mint képességtől sem vett végső búcsút, de egy kicsit jobban néznek ki, mint előtte, elvégre Evelynn nem egy mai hős volt. Szintén a trailer alapján lehet arra következtetni, hogy el tud tűnni az árnyakban, vagyis láthatatlanná válik, sőt falakon is át tud ugrani, majd vissza a saját helyére, hasonlóan Kaynhez. Nagyon kíváncsiak leszünk az új szerepére a játékban. 

A ma megjelent videóval arra számíthatunk, hogy hamarosan megjelenik majd a PBE-n, és akkor már bőven információnk lesz a képességeinek pontos részleteiről.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!