A 8. játéknap eseményei összefoglalva

A 8. játéknap eseményei összefoglalva

Az UTOPIA az új DiNG?

eSuba vs CryptiK

Ez a meccs ékes bizonyítéka, hogy sosem szabad alábecsülni az ellenfelünket. Bár az eSuba-t szerintem senki se vette igazán komolyan, hiszen eddig a cseh csapatnak egy meccset sem sikerült nyernie, de úgy tűnik hogy a vereségsorozatuknak vége, hiszen 5:3-as győzelmet arattak a lengyel csapat felett.

GoHard vs SAVAGE

Bár a GoHard-tól talán mindenki egy kicsit jobb teljesítményre számított, de még így is elég erősek ahhoz, hogy a papírforma szerint gyengébb együttesek ellen hozzák a kötelezőt. A Savage Squad ellen 5:3-ra nyertek, ami további 3 pontot jelent nekik a tabellán.

DiNG vs UTOPIA

Minden jel szerint az UTOPIA az új DiNG, hiszen még egy meccset sem vesztettek a szezonban. Az UTOPIA teljesítménye tényleg elképesztő, hiszen az előző szezonokban többnyire csak az erős középmezőnybe fértek be, de most egyszerűen szárnyalnak. Bár az eddigi teljesítményük tényleg nem semmi, nem szabad elfeledkezni arról, hogy körülbelül a szezon felénél járunk és a végén úgy is az számít majd, hogy a decemberben megrendezésre kerülő moszkvai döntőben is legyőzik-e majd a DiNG-et.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.