WGL - 9. játéknap esélylatolgatás

WGL - 9. játéknap esélylatolgatás

Vajon az UTOPIA legyőzi a Kazna Kru-t, és veretlenül zárja az első szettet?

Oops vs CryptiK

Az Oops jó formában van, míg a CryptiK látszólag bárki ellen veszíthet, ezért a mérkőzés egyértelműen Oops győzelemmel zárul majd. Az egyetlen kérdés, hogy vajon 3 pontos vagy 2 pontos győzelemmel?

DiNG vs GoHard

A GoHard egy rendkívül erős csapatot rakott össze erre a szezonra, és szinte mindenki a legelőkelőbb helyekre várta őket, de az áttörő siker egyelőre elmarad. Ezzel szemben a DiNG felállása szinte változatlan, hiszen csak egy játékost cseréltek le, de úgy tűnik ez is elég nagy hatást gyakorolt a csapatra teljesítményére, hiszen az Oops és az UTOPIA is vereséget szenvedtek. Mindenesetre az aktuális összecsapásra fókuszálva inkább DiNG, mint GoHard győzelmet várhatunk.

UTOPIA vs Kazna Kru

A Kazna Kru bár érezhetően gyengült régi önmagához képest, de még így is az egyik legmeghatározóbb csapat a WGL-ben, akik ugyan eddigi teljesítményük alapján vereséget szenvednek majd a veretlen UTOPIA ellen, de mégis ott van az a különös érzés a háttérben, hogy talán a Kaznások mindenkit meglepve behúzzák a meccset. Végül is bármi megtörténhet!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.