Ha hétfő, akkor Balkán Liga: ezúttal román ellenfél ellen kell bizonyítani a GameAgents-nek

Ha hétfő, akkor Balkán Liga: ezúttal román ellenfél ellen kell bizonyítani a GameAgents-nek

Mint minden héten, ezen a héten is folytatódik a Balkán Liga, ezúttal a román Nexus lesz FLEAV-ék ellenfele.

Lassan már mindenki megszokja, hogy ha hétfő van; akkor este bizony Balkán Liga. Ma se lesz ez másképp, este 9 órától a GameAgents ellenfele ezúttal a román Nexus lesz.

A magyar csapat két forduló után jelenleg a 6. helyet foglalja el a ligában, utána már csak a Squared és a Kliktech van. A román csapat sincs sokkal előbb, ők a 4. helyen tanyáznak, viszont pontegyenlőség van több csapat között is.

Flashék számára nem lesz új ellenfél a román csapat; egy másik ligában már május közepén találkoztak, akkor viszont a Nexus örülhetett. Ehhez még érdemes hozzátenni, hogy ahhoz a lineuphoz képest két helyen is változtatás történt (bodito kikerült, MustanG coach lett, a helyükre pedig gabesson és koloRRR érkezett). Előtte viszont kaptak már verést a románok az akkor még létező HoP-tól, egyszer 2:1-et menteki a SEC-en, míg oda-vissza is verte őket a HoP egy ligában: tehát nem verhetetlenek.

A meccsről a magyar közvetítés természetesen lesz a TheWarRoom csatornáján, ahol kuLival és Res1stel követhetjük végig a mérkőzést.

Watch live video from thewarroomhu on www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!