Brutális ace a DreamHack Denver zárt kvalifikációján

Brutális ace a DreamHack Denver zárt kvalifikációján

Brollan egy desert eagle ace-el szállította csapatának a pályagyőzelmet.

A DreamHack Open Denver zárt kvalifikációja csak egy helyet biztosít az Október 20-án kezdődő 100.000 dolláros Coloradoban rendezett versenyre. Ezért a helyért versenget a FREDDyFROG vezette svéd Japaleno csapata is, akik a negyeddöntőben a Dignitas európai mixjével találták szemben magukat.

A BO3-as összecsapás első mapját, a Dignitas által választott Infernot viszonylag könnyedén (6-16) hozta fox csapata, amely után bizakodva várhatták a második pályát. Itt azonban már a svédek választása, Train volt a mérkőzés színtere.

A 10 legszebb ace a CS:GO történelmében - videó

Azért egy ace-t lőni nem mindennapi dolog, főleg nem a profik körében. Íme a 10 legszebb ötös fragelés.

Az első félidőt a Dig a T oldalon kezdte, és 6-9 arányban el is hozták a kezdő játékrészt. Azonban a térfélcsere után a svédek négy kört megnyerve egyből megfordították a mérkőzést. Úgy tűnik, hogy ez az oldal nagyon jól feküdt a Japalenonak, mert két bukott kör után újabb négy kört hoztak zsinórban.

A véghajrában RUBINO csapata még két meccspontot tudott hárítani, aminek következtében egy eco körre kényszerítették a svédeket. Brollanék négy kevlárral és négy Desert Eagle-el adták meg az esélyt a győzelemre, ami nem is volt olyan elhibázott döntés.

Brollan egy elképesztő ace-el tartotta versenyben a csapatot, ahol 8 golyó döntött a kör sorsáról. Így az utolsó map-on dőlet el a továbbjutás. Az összecsapás harmadik pályáját, az Overpasst a Dignitas nyerte hosszabbításban, ezzel pedig a döntőben a HellRaisers ellen készülhettek. Ennek eredményét a lenti cikkben találjátok.

DeadFoxék hosszú idő után jutottak ki egy offline versenyre

Az utolsó körben a Dignitast sikerült megverni, ezzel összejött a Dreamhack Denver.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!