WoT - Real Gamers LAN

WoT - Real Gamers LAN

A következő Real Gamers LAN-on a WoT is helyet kap!

Üdítő hír, hogy a WoT Magyar Liga szervezésében újfent helyet kap a World of Tanks a Real Gamers kecskeméti eSport & LAN series eseményén. A rendezvény idén nemcsak e-sport bajnoksággal, hanem kötetlen játékkal – ahol akár híres WoT videósokkal is játszhattok –, és a klánok találkozójával várja látogatókat. 

3on3 verseny

Minderre szeptember 30-án Kecskeméten kerül majd sor, a nevezési költség pedig 1000 forint, ami egyúttal az alap belépő ára is, ezért ha ellátogattok a rendezvényre, akkor a versenyre is érdemes nevezni -ha másért nem, a hecc kedvéért.

Problémák a szabályokkal

Jogosulatlan előny

Idézet a WML szabályzatából:

"Azon csapatok tagjai, akik szeptember 10-ig neveznek, különleges speciális játékos fiókokat kapnak a verseny idejére. Ezeken a fiókokon megtalálható lesz a jelenlegi verzióban elérhető összes tank, és valószínűleg néhány extra jármű is. Természetesen a szinte végtelen arany mellett az összes tank minden legénységi tagja az összes képességgel rendelkezik majd.
Mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb tankot, és tetszése szerint szerelheti fel. :)"

Magától értetődik, hogy ezzel nem kis hátrányban lesznek azok a csapatok, akik szeptember 10. után neveznek a versenyre. (Szerk. Időközben kiderült, hogy a WG nem tud "különleges fiókokat" biztosítani, amiről a nevező csapatokat már tájékoztatták.)

Rossz játékmód választás

A verseny 3on3 lesz, 5 perces csataidővel és Encounter (játékmódban). Mi a baj ezzel? A csataidő túl rövid ahhoz, hogy korrekt csatát láthassunk, ráadásul az Encounter játékmód miatt elképzelhető, hogy főleg a komolyabb csapatok passzívabbra veszik a figurát, ami rendkívül vontatott csatákat eredményez majd. A nemzetközi porondon például a 3on3 versenyt 7 perces játékidővel és támadás/védés játékmódban bonyolították le.

Nyeremények

1. csapat: 3 db WGL hátizsák
2. csapat: 3 db WGL hordozható töltő (power bank)
3. csapat: 3 db WGL sapka
4-6. csapat: 3 db WGL yoyo

A felsorolt nyereményeken kívül a Real Gamers csapata értékes hardware nyereményekkel jutalmazza majd a legjobb csapatokat.

Szabad játék

A rendezvényen a verseny mellett szabad játék lehetőség is lesz, ahol kedvenc videósaitokkal is találkozhattok. Tiszteletét teszi Goodbad93, bodzy, Mars1991 és Tiborka is.

Klánok találkozója

A WoT-os magyar klánok összegyűlnek, hogy egy konferencia-beszélgetés keretein belül megvitassák a WoT-ot érintő problémákat.

Rengeteg ajándék

A szabad játék során a videósok számos bónusz kóddal ajándékoznak majd meg benneteket. Ezen kívül; annak a 3 klánnak a tagjai, akik a legnagyobb számban jelennek a rendezvényen; speciális (kereskedelemben nem kapható), egyedi Wargaming-es ajándékot kapnak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.