A WGL 9. játéknapja sok meglepetést okozott

A 9. játéknap meglepő eredményeket hozott, egyben lezárta a csoportkör első szakaszát.

Oops vs CryptiK

A várakozások alapján senki sem számított lengyel győzelemre. Nem lehet sok mindent mondani a meccsről, hiszen az Oops remek formában van, és ha a DiNG és a Kazna Kru is elvérzett ellenük, akkor gondolhatjátok, hogy mennyi esélye lehetett a CryptiK-nek.

DiNG vs GoHard

A meglepetések sora itt kezdődik. Ugyan a DiNG nem dominálja annyira a mezőnyt, mint korábban, de a GoHard is gyenge teljesítményt nyújtott a csoportkör első szakaszában, ezért többnyire az 5:3-as DiNG győzelmet tippelte mindenki. Ennek ellenére a GoHard Prokhorovkán felszívta magát, majd Ruinbergen hozta a kötelező 1-1-et, végül Sand Riveren bravúrosan támadtak, és tankveszteség nélkül nyerték meg a kilencedik csatát. Le a kalappal előttük!

UTOPIA vs Kazna Kru

A nem várt események pedig tovább folytatódtak az UTOPIA-KAZNA összecsapáson. Ugyan az UTOPIA mindenki ellen nyert, míg a Kazna Kru több csapat ellen is vereséget szenvedett ebben a szezonban, de szerintem mindenki úgy gondolta, hogy képesek legyőzni az UTOPIA-t. Ami meg is történt, de még hogy! A Kazna Kru egyszerűen feltörölte a padlót a lengyel csapattal! Az első kört elvesztették, majd öt kört nyertek zsinórban, az UTOPIA pedig csak pislogott. Mindenképp érdemes megtekinteni a csatákat, mert igazán taktikusan játszott egymás ellen a két csapat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.