DeadFoxék hosszú idő után jutottak ki egy offline versenyre

DeadFoxék hosszú idő után jutottak ki egy offline versenyre

Az utolsó körben a Dignitast sikerült megverni, ezzel összejött a Dreamhack Denver.

DeadFoxék jutottak le elsőnek a Dreamhack Denverre, a sikerben nagy szerepet játszott, hogy woxic és ANGE1 hihetetlen teljesítményt nyújtott.

Inferno

Az Inferno egyértelmű hőse ANGE1 volt, aki 2.00-ás K/D-vel zárta az első pályát, még úgy is, hogy a pisztoly kört a Dignitas nyerte. A HR agresszív játéka meghozta gyümölcsét, mert már a második körben vissza lőtték jkaem-éket. Az eleje még valamennyire szorosra sikerült, de gyorsan elhúzott a HellRaisers, és sikerült megnyerniük a CT oldalt 11-4-re. A második félidőt döntetlenre tudták hozni DeadFoxék, és ennyi elég is volt, hiszen 5-5 elhozott kör után 16-9-re megnyerték az első mapot.

Overpass

Overpass-on nem lett hőse a csapatnak, inkább együtt nyújtottak jó teljesítményt. A pisztoly kör megint a Dignitas-é volt, de hogy maradjunk a hagyományoknál a következő körben ismét fordult a kocka. Ezután megint pár gyenge kör jött, de a végén mégis 8-7-el zártak a HR javára. T oldalon túl nagy ellenállást már nem tudott mutatni a Dignitas így 16-11-el fejezték be a párharcot, és ezzel kijutottak a Denveri Dreamhackre.

A Dignitas előtt az LDLC csapatával játszott a HR, ahol ANGE1-en kívül, volt még egy kiemelkedő játékos, aki 1.66-os ratingel zárta a 3 mapot, ez a srác nem más, mint ISSAA, aki eddig nem tündöklött fényesen, de az elődöntő egyik hőse mindenféleképpen ő volt. Vele még nem hosszabbított szerződést a HR csapata; lehet, hogy ezután a teljesítmény után viszont azonnal lecsapnak a Jordániai játékosra.

Most már csak az Amerikai kvali döntője van hátra, ami éppen most zajlik, és 1-0-ra vezet az NRG csapata.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: hltv.org

 

Kövess Minket!