Véget ért a WGL csoportkörének első szakasza!

Összefoglaljuk nektek, hogy mi történt eddig a WGL köztes szezonjában!

Az európai szezon szeptember 7-én kezdődött a GoHard-eSuba összecsapásával, a csoportkör első szakasza pedig tegnap, azaz szeptember 24-én ért véget az UTOPIA-KAZNA meccsel. Persze a Savage Squad vs eSuba meccs még hátra van, de annak az eredményét úgy is tudjuk, -nemde?

A tabella állása az első szakaszt követően

Az Oops az első napon vereséget szenvedett –az UTOPIA jobbnak bizonyult náluk–, de aztán zsinórban 6 mérkőzést nyertek meg, aminek köszönhetően a tabella tetején állnak a csoportkör első szakaszát követően!

Meglepően erős az UTOPIA

Az UTOPIA hatalmas hajrát nyomott egészen a csoportkör első szakaszának utolsó napjáig, ugyanis egészen addig egy csatát sem vesztettek, és mindössze 1 pont különbséggel a tabella második helyén állnak. Az UTOPIA mindenkit meglepett, hiszen az előző szezonban az orosz játékosokkal nagyon mellényúltak, de minden jel szerint csak kommunikációs problémákról volt szó.

Íme az UTOPIA felállása a következő szezonra!

Végre az UTOPIA is közzétette a végleges csapatfelállását és megmutatták az új WGL festésüket is!

A középmezőnyben a Kazna, a DiNG és a GoHard

Meglepő, hogy a Kazna Kru papírforma szerint a gyengébb, míg a DiNG és a GoHard a top csapatok közé volt sorolva, addig félidőnél a Kazna Kru –bár csak 1-2 ponttal– előttük végzett.

Nem borították fel az erőviszonyokat a Silver Ligás csapatok

Ugyan a Savage Squad vs eSuba meccs még hátravan –amit valószínűleg a Savage Squad nyer majd–, de így is hatalmas a pontkülönbség a top 5 csapathoz képest. A Team CryptiK (régi nevén Who Cares?) már biztos bánja, hogy nem sikerült legyőzniük az eSubát, hiszen ha emiatt lecsúsznak a top 6-ról, akkor részt kell venniük a Relegation-ben, amit ha nem nyernek meg, akkor visszaesnek Silver League-be.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.