Megérkezett a Battle.net applikáció a mobilokra is -Indulhat a chat

Megérkezett a Battle.net applikáció a mobilokra is -Indulhat a chat

Végre az asztali alkalmazás felköltözhet a telefonokra is. Íme egy újabb lehetőség, amellyel előre le lehet szervezni az esti játékot.

A Battle.net asztali alkalmazás egy jó ideje rendelkezésre áll, és teljesen jól működik, akár mint a játékok  gyűjtőplatformjaként, akár -mint chat applikáció-, ha a barátokkal vagy a klántársakkal akarjuk tartani a kapcsolatot. Telefonról eddig hiányzott ez a funkció, de itt a kulcsszó az "eddig". Tegnap hajnalban a nyugati régiókban bekerült a virtuális piacokra a Battle.net chat alkalmazás, ami ingyenesen tölthető, és megvan benne minden, amire szükség volt.

Kezdésnek az applikációban azokat a funkciókat találjuk, amiket vártunk, és persze az asztali alkalmazásban is megtalálunk:

Chat barátokkal

A funkció ugyanazon az alapokon nyugszik, mint a népszerű chat programok. Van chat history, tehát az üzenetek nem vesznek el, és -ugyanúgy, mint az sms-nél- a telefon itt is küld jelzést, ha egy barát leegyeztetné az esti meccseket, vagy a klánvezető küldené az esti raid paramétereit.

Az alkalmazás mutatja, hogy a haverok mivel nyomulnak éppen

A főmenüben lehet látni, hogy a barátlistán szereplő emberek éppen milyen játékban vannak, és azon belül mit csinálnak éppen. A Hearthstone-nál mutatja, ha meccsben van valaki, az Overwatch-nál, hogy éppen rankedezik-e az érintett, de az is kiderül, ha pár klántárs együtt üt-e valamilyen Mythic-et. Ez abból a szempontból nagyszerű, hogy hazafelé már lehet is tervezni, hogy mennyire kell igxekezni: van-e még idő beugrani egy kis nasiért a boltba, mielőtt a többiek végeznek, vagy sietni kell, mert a raid leader leszedi a fejünket.

Akárhol lehet bővíteni a barát listát

A lista menedzselési funkció úgy ahogy van, átkerült a telefonra. A suliban, a buszon, vagy akár egy edzésen is fel lehet venni valakit, ha úgy tartja kedve az embernek.

Persze, hogy működjön az app, kelleni fog Wifi, vagy adatforgalom. Ha nem látjátok az IOS, vagy Android Store-ban, akkor se ijedjetek meg; szépen szisztematikusan érkezik majd kelet felé is a progi. A következő linken megnézhetitek a pontos részleteket is.

Blizzard Battle.net - Android Apps on Google Play

Stay connected with your friends wherever you are

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover és képek: www.blizzard.com

Kövess Minket!