Plague: "Tudunk előnyt kovácsolni abból, hogy nem ismernek minket"

Az egyik újonc ROG MEB csapatot sikerült mikrofonvégre kapnunk, ahol egy kicsit többet megtudhattunk róluk.

A Team Plague az idei ROG Magyar Elit Bajnokság egyik újonc csapata, hiszen az Afterglow mellett ők a másik csapat, akik a kvalifikációból jutottak be.

Javában zajlik a MEB selejtező, lássuk hogy állnak a csapatok!

Heldeus | 17/08/10 15:58A Magyar Elit Bajnokság második szezonjának selejtezői gőzerővel pörögnek. Már túl vagyunk három fordulón, így most átbeszéljük, hogyan áll jelenleg a mezőny. A megmérettetésre összesen 43 csapat nevezett, köztük jó néhány ismerős név is. Hol a csapatnév az ismerős, hol a csapatot alkotó játékosok.

A csapat direkt a ROG MEB kvalira alakult még a nyár elején, akkor még Váltott ösvénytolás néven futottak. Az egész csapat egy baráti társaságból állt össze, szóval a csapaton belüli kapcsolatokra panaszuk sem lehet. Más versenyeken már láthattuk őket a Maestro Gaming, vagy a Team HoP berkein belül, viszont amikor bejutottak a ROG MEB legjobb 6 csapata közé, a Team Plague karolta fel őket.

A felső ösvényen Kopifox játszik, aki az év elején beugrott egy kicsit a WSE-hez, de utána mégis úgy döntött, hogy barátaival folytatja karrierjét. Tagja volt annak a 3v3 csapatnak, akik Challengerben egészen Top1-ig meneteltek. A dzsungelben Flovy tevékenykedik, mindössze 19 éves. Korábban a középső ösvényen is kipróbálta magát, de aztán rá kellett jönnie, hogy neki Tarzanhoz hasonlóan, a dzsungelben a helye.

Myrmidon a csapat középső ösvényese, aki már Season 1 óta foglalkozik a játékkal és azóta már jó párszor megközelítette a 800 LP-s álomhatárt Challengerben. Az alsó ösvényen Gabend játszik lövész szerepet, őt pedig Blackii támogatja. Gabend egy elég fiatal játékos, nem olyan rég töltötte be a 18. életévét. Blackii pedig Romániából utazott Magyarországra, csak azért, hogy részt vegyen az idei ROG Magyar Elit Bajnokságon.

A srácok célja mindenképp az első hely elhódítása, de a minimum egy top4-es befejezés lenne a számukra.

Mit gondoltok az újonc Plague hol végez az idei versenyen?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!