A Pentától kikapott, viszont a Na'Vi-t bucira verte tegnap a HellRaisers

A Pentától kikapott, viszont a Na'Vi-t bucira verte tegnap a HellRaisers

DeadFoxék vesztettek a gyengébb ellenféllel szemben, de simán elverték a nehezebbet; -méghozzá kétszer.

Tegnapi nap magasztaltam a HellRaisers-t, amit most is meg fogok tenni, hiszen a Na’Vi ötösét akármilyen rossz formában is vannak, így elverni több mint szép teljesítmény! Sajnos a PENTA ellen már más volt a helyzet, ott épphogy, de 2-0-ra kikaptak DeadFoxék.

HR vs Na'Vi

Overpass

Az ESL Pro League meccsekről -mint, azt már megszokhattuk- két egymás utáni BO1 dönt. Először az Overpass-on kezdett a HR és a Na’Vi. Sok mindent lehetne írni erről a meccsről, de mindenkinek ajánlom, hogyha HR rajongó inkább nézze meg, hiszen DeadFoxék kiválóan játszottak, és ez az eredményen is meglátszódott. Nagyon jól kezdett a csapat, a pisztoly kör után is folytatták a jó játékukat, és összesen két kört engedtek az ukránoknak az első félidőben, ezzel 13-2-es eredménnyel fordultak. A második félidőben már nem nagyon volt kérdés, 15-2-nél elkezdett felkapaszkodni a Na’Vi, de itt már túl késő volt. Így DeadFoxék 16-5-re megnyerték az első BO1-et.

Inferno

Az Inferno már egy kicsit más tészta volt. Jobban kezdett a Na’vi, és T oldalon hozták az első félidőben a 10 kört a HR ellen. A második játékrészben feljött a HellRaisers, és woxic-nak köszönhetően egy döntő körben sikerült felülkerekedni az ukrán csapaton, amikor is 3v2 szituációban lőtte be az utolsó három CT-t füstön keresztül.

Innentől már uralta a meccset a HR, és 16-13-ra sikerült másodjára is elverni a Na’Vi-t

A két meccs MVP-je elfogultság nélkül DeadFox lett, aki végre úgy lőtt, ahogy mi megismertük őt, és fontos clutch-okkal segítette csapatát.

Penta vs. HR

Ez lehetett volna a hét legjobb napja a HR számára, de a Na’Vi meccsek előtt -számomra érthetetlen módon- kikaptak 2-0-ra két a PENTA ellen. Talán DeadFox rossz teljesítménye gátolta abban a HellRaisers-t, hogy elverjék a német csapatot, de a Na’Vi ellen újra régi fényében tündökölt Bence.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!