A Valve változtatott a Famason és a Galilon, -csak nem szóltak róla

A Valve változtatott a Famason és a Galilon, -csak nem szóltak róla

Az augusztus 17-ei patch-el került be, csak elfelejtették nekünk megemlíteni.

A Valve sokszor tesz olyat, hogy direkt, vagy véletlenül változtat fegyvereken, de ezt "elfelejti" velünk is közölni. Most a Famasra és a Galilra esett a választás.

A nyers adatokkal nem fárasztok senkit, hiszen nehéz rájönni, hogy milyen buffot kapott a két fegyver, inkább elmagyarázom; miért nagy probléma az, hogy erről nekünk nem szólnak.

A buff lényege, hogy sokkal könnyebb lett az első pár golyóval célba találni, a többivel pedig sokkal nehezebb. Guggolásból pedig sokkal simábban tud helyreállni a célzásunk. Annyira nem hangzik nagy dolognak, de a két fegyver metáját teljesen megváltoztatja. A Galilt vagy a Famast nem azért vettünk eddig, hogy két tappoljuk az ellenfeleinket, hanem azért, hogy egy büdzsé M4A4-et kapjunk, amivel le tudjuk túrni őket. A változtatások teljesen más fele viszik a fegyvert: sokkal könnyebb a két tap és sokkal kifizetődőbb is.

A változtatások valószínüleg véletlen kerültek be a játékba, de ha már itt vannak, észszerű lenne őket megtartani, hiszen ez egy kellemes buff mindkét fegyverre.

Akadnak sajnos más problémák is, amik a frissítéssel újra színre léptek, ez pedig az úgy nevezett tagging, ami igazából a lassítást jelenti, miután eltalálnak egy-egy golyóval. A Valve-hoz híven ezt is sikerült elrontani még régebben, de mára majdnem teljesen helyrehozták, kivéve pár fegyvernél, mint például a terrorista „magozó”, azaz a G3SG1, ami még mindig annyit lassít, mint egy pisztoly. De van egy ellentét is, ami nem csak egy fegyver, de egy egész család, ezek az SMG-k. Az UMP és társai elképesztő taggingel rendelkeznek, egy bizonyos láb-lövés jobban belassít, mint egy AWP lövés. Igen, jól olvassátok! Ezért van néha az, hogy képtelenség mozogni, ha valaki elkezd rádtúrni egy tár SMG-t.

Örülünk a sok új patch-nek Valve, de vannak dolgok, amiken gyorsan kéne változtatni ahhoz, hogy újra régi fényében tündököljön a játék!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: youtube.com

Kövess Minket!