A ROG MEB első hetének legszebb megmozdulásai -videó

A ROG MEB első hetének legszebb megmozdulásai -videó

Lassan itt a ROG MEB második hete, de addig is nézzük meg, hogy mik voltak a legszebb pillanatai az első hét találkozóinak!

Múlt hétvégén elindult a ROG MEB második szezonja, ahol ismét hat csapat vesz részt, és hétről-hétre találkoznak egymással. Magyarország legjobb csapatai küzdenek meg, és mint olyan, számos tehetséges játékos található a mezőnyben.

Nehéz győzelmekkel gazdagodtak a tavalyi nagy csapatok a ROG MEB-en

Aioween | 17/09/25 12:00 Három darab Bo2-vel indult a ROG Magyar Elit Bajnokság szeptember 24-én, és volt izgalomban részünk bőven, még ha a végeredmények nem is lettek annyira meglepőek. A selejtezőkörök végeztével, és a két végleges csapat bejutásával végre elindulhatott tegnap, vagyis szeptember 24-én a ROG Magyar Elit Bajnokság második szezonja.

Ahogy az ilyen körülmények között lenni szokott, számos szép megmozdulásnak lehetünk szemtanúi, és az első héten sem volt ebből hiány. Ezekből a pillanatokból szedtük össze véleményünk szerint az öt legszebbet. Van itt minden -Pentakilltől kezdve, fantasztikus menekülésig-, és tiszta ászt is akadályoztak meg.

Jövő héten ismét jelentkezni fogunk az általunk a legszebbeknek ítélt pillanatokkal.

Kövess Minket!