Elképesztő párosításokat kaptunk az ELEAGUE Premierre!

Elképesztő párosításokat kaptunk az ELEAGUE Premierre!

Hamarosan véget ér az ELEAGUE Premier csoportköre; kiderült, hogy ki kivel játszhat a rájátszásban.

Végre megérkeztek az ELEAGUE Premier rájátszásának a párosításai, és nem csalódtunk. Már maguk a csoportok sem voltak simák, viszont a rájátszásban még magasabbra emelték a tétet a sorsolásokkal.

Nem semmi csoportokat kaptunk az ELEAGUE Premierre!

A mai nap folyamán megérkezett a csoportbeosztás az 1 millió dolláros versenyre!

Igaz, még csak 7 csapat biztos a nyolcból, ugyanis a D csoportból eddig csak az Astralis jutott tovább biztosan. Az SK és a Liquid (közép-európai nyári idő szerint) ma 20:00-kor lejátssza a kiesési meccset, és annak a győztese a rájátszásba jutásért még ma megmérkőzik 22:30-kor a Heroic csapatával. 

Nem kell félnünk, hogy rossz meccseket látunk majd, ugyanis ezek a párosítások egyszerűen őrületesek! Az első meccsen a sztárcsapatok kerültek össze, vagyis a francia G2 Esports és az észak-amerikai Cloud9. A C9 jelenleg elég jó formában van, viszont a franciákat sem kell leírni, tudjuk jól, hogy mikre képesek.

Szintén ezen az ágon lesz majd az Astralis és a fnatic párharca. Utóbbi nem olyan régen a másik svéd csapattól, a GODSENT-től kapott ki, így mindenképp össze kell szedniük magukat, hogyha meccsben szeretnének lenni a dánok ellen. Az Astralis a D jelű csoportot nyerte meg, míg a fnatic a B csoportban lett második.

Térjünk is át a másik ágra, FaZe vs. EnVyUs. Azért ez sem lesz kis meccs, de talán a világsztárokkal teli FaZe van jobb formában jelenleg, bár az EnVy is megtud villanni olykor. A FaZe veretlenül nyerte meg az A csoportot, míg az nV a C csoport második helyezettjeként jutott be a rájátszásba.

Ki állíthatja meg a FaZe-t?

A New York-i győzelemmel minden tekintetben összeállt a világverő All-Star. De mit tartogat számukra a jövő?

A dán North csapatának jelenleg még nincs ellenfele, de ahogyan azt már korábban említettem; ez még ma este kiderül. A North-nak veretlenül sikerült megnyernie a B csoportot, így mindenképp magabiztosan várhatják a rájátszást. Gyenge ellenfélre azonban ők sem számíthatnak: a Liquid és a Heroic egyértelműen jön felfelé, míg az SK a világ legjobb csapata továbbra is, bár fényük megkopott.

Eszméletlen párharcnak ígérkezik mind, gigászi csatákra számíthatunk. Maga a rájátszás október 10-én kezdődik, Atlantában. Az első két nap a negyeddöntőkről fog szólni, viszont az utolsó nap csak is az elődöntőről, valamint a nagy döntőről, melynek a végén kiderül, hogy ki lesz a ELEAGUE Premier királya!

Mit gondoltok ki lesz a végső győztes?

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!