A Herceg! -Keleseth lassan minden kasztnál helyet talál

A Herceg! -Keleseth lassan minden kasztnál helyet talál

A frissítés óta Keleseth és a Tempo Rogue nagyon megindult. Annyira, hogy legend-ben a legjobb játékosok -egész jó győzelmi arányokkal- már más kasztokkal is próbálgaták.

Nagyon fura látni, hogy egy olyan lap, amiről az előzetes vélemények sok esetben alapvetően nagyon negatívak voltak, most úgy néz ki, hogy a meta egyik formálójává válik lassan. Az egész onnan indult, hogy Keleseth a Druid gyengülése után feltűnt Valeera karjai között, ha pedig ott volt, akkor kinőtte magát tier 1-es paklinak, ami minden szinten a legjobb győzelmi arányokat tudja produkálni. Ha érdekel a pakli, akkor azt egy korábbi cikkünkben le tudjátok csekkolni.

Frozen Throne Tempo Rogue pakli bemutató

Valeera és Maiev úgy tűnik visszatért, és senkinek nem kegyelmeznek.

De itt még nem áll meg, hiszen ha valami jól megy, akkor az lassan tovább gyűrűzik. Ez történt Keleseth-el is, hiszen a legendás lap kinőtte a kereteit és lassan egyre több kasztnál tűnik fel. A múlt héten több olyan profi, vagy magas szintű játékos volt, aki ezekkel tolta legend-ben a szekeret. Most szeretnénk bemutatni három érdekes -és egyben nagyon is hatékony- változatot. Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem túlságosan kímélik a dust készletet, de azért annyira nincs elszállva az egész. 6000-8000 dust körül megáll mindegyik.

Stancifka Aggro Paladin

Ahogy a név is mutatja, ez egy agresszív, nem pedig a Handbuff változat. Azt már nagyon sokan próbálták összehozni, és most Keleseth segítségével picit jobb lett, de még mindig nem az igazi. Viszont az aggro Pala esetében már más a helyzet. Ez az archetípus mindig is jelen volt, csak ha más agro paklik jobban teljesítettek, akkor nagyon el tudták nyomni. Viszont most hogy az Aggro Druid és a Pirate Warrior is kapott egy viszonylagosan nagy pofont, eljött az ideje Uthernek. A pakli célja még mindig az, hogy marha gyorsan elborítsa a pástot, és mivel sok lényen van Divine Shield, ezért ez nem olyan nehezen kivitelezhető. Persze kell is, hogy megragadjanak a lapok a játékban, mert ha elveszik a tempó, akkor nincs, ami megfordítja a meccset. Érdekes még látni, hogy a pakliban ott a Young Dragonhawk, de ennek két oka is van. Kezdésnek, ha Keleseth megbuffolja a kis sárkányivadékot, akkor már nem olyan gyenge. Másodsorban pedig a Corpsetaker is lekapja róla, amire szüksége van. 

Deck kód: AAECAZ8FBJG8Ary9ArnBApziAg2BBacF9QWvB+UH3QrUrgLZrgLrwgKIxwLjywKVzgKW6AIA

Keleseth Zoo

A Zoo mostanában egyre feljebb kapaszkodik, és miután egyre többet találkozunk vele a ladderen, már a versenyeken is elkezdte képviselni magát. Az egész nem meglepő, hiszen szegény Gul'dan is a Druid miatt nem találta helyét. Alapvetően viszont a deck-ben nem változnak az alapelvek. Az egy dolog, hogy Keleseth egy nagyon fontos lap, és az is rendben van, hogy az olcsó lények megpróbálják nagyon gyorsan elborítani a játékteret, de ettől még az egész nem lesz Face pakli. A Zoo mindig is arról volt híres, hogy az egymást buffoló lapok miatt nagyon sok esetben lehetett vele okosan -és persze hatékonyan- lényeket ütni. A helyzet pedig itt sincs másképp.

Deck kód: AAECAf0GCNMB8gXECPauApG8AqbOApfTApziAgsw9QX7BeUHwgi0rALrwgLKwwLKywL3zQKVzgIA

Kelemental Rogue

A Tempo Rogue nagyon jól teljesít, tehát felmerül a kérdés, hogy kell-e változtatni az egészen? Nos az egyik oldalról nem muszáj. Viszont, ha valaki szeretne egy picit kimozdulni a komfort zónából, akkor egy elementálokkal megtömött Tempo pakli, amiben egyébként ott vannak a sima deck alapelemei, egy érdekes frissességet jelenthet. Akik az Un'goro alatt sokat nyomultak az arénában, azok egy kicsit előnybe kerülnek, mert nagyjából olyan elementál szinergiákat találnak itt is, persze egy picit azért konzisztensebben. Sőt; feltűnik egy új szereplő is. A Grave Shambler meglepően erős tud lenni, ha olyan sokszor törik egy fegyver, mint a Rogue esetében. Mindentől függetlenül; a deck erős, és simán van helye magasabb rangokon, és akár legendben is jól tud teljesíteni.

Deck kód: AAECAaIHBtQF+AyRvALJvwKZwgKc4gIMtAHdCNyvApK2AoHCAqzCAuvCAsLDAsrDAsjHApzOAqbOAgA=

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!