Ez történt a szombati Real Gamers-en!

Ez történt a szombati Real Gamers-en!

Összefoglaló a 3on3 bajnokságról, a szabad játékról és persze a klánok konferenciájáról.

A kecskeméti Real Gamers eSport & LAN series eseményen idén a World of Tanks is helyet kapott, ráadásul három fronton is megvetette a lábát, hiszen egészen az amatőr játékosoktól a félprofi tankászokig mindenki megtalálhatta a számítását, ráadásul a magyar WoT történetében talán először sor került a klánok konferenciájára is.

A 3on3 bajnokság

A versenyre összesen 10 csapat nevezett, majd hosszas küzdelmek után a TRIGG 3vs3 állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A versenyt Goodbad93 és Gamerbázis Gyurmó élőben is közvetítették a WoT Magyar Liga youtube csatornáján, a felvételt a linkre kattintva pedig akár vissza is nézhetitek.

Szabad játék

A szervezők közel 300 értékes nyereménnyel készültek a látogatóknak, így többek között T2 Light meghívó kódok, Matilda IV bónusz kódok, World of Tanks Tigris 3D puzzle-ök és WoT-os pólók találtak gazdára. Ezen felül a híresebb magyar videósok közül tiszteletét tette a rendezvényen Bodzy, Mars1991, Goodbad93, Gamerbázis Gyurmó és Tiborka, akikkel akár együtt is lehetett játszani a rendezvény ideje alatt.

A klánok konferenciája

A klánok konferenciája számos érdekes témát feszegetett, mint például a magyar klánok egymáshoz való viszonyát, a toborzás etikai kérdéseit, a powercreep prémium tankok kérdését, a matchmaking problémáit és sok más egyebet, amiről egy külön cikkben írok majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.